Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért féltik azok az emberek...

Miért féltik azok az emberek az életüket, akiknek semmilyen felelősségük nincs? (család, gyerekek például)

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól még megvan az életben maradási ösztönük? Ha te lennél életveszélyben, te sem arra gondolnál, hogy "Élnem kell a családomért!", hanem arra, hogy "Nem akarok meghalni, bhass.za meg-!".
2019. febr. 23. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert normál esetben az életösztön minden embernél és állatnál is működik, függetlenül attól, hogy van e családja.

A természetben is rengeteg magányos allatfaj él, mégsem jut eszükbe: "Nincs család, gyerek stb, nem futok el a ragadozók elől! Minek?... Nincs felelősségem..."

Ez azért elég abszurd kérdés szerintem, de remélem tudtam segíteni.

2019. febr. 23. 20:23
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen igazad van. Javaslom a Fidesznek, hogy végezzen ki minden olyan embert, aki se nem dolgozik, se gyermeke nincs. Az országnak is jót fog tenni, kevesebb pénzt kell emberekre költeni, és több marad zsebben.
2019. febr. 23. 20:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi bajom lehet akkor nekem, de teljesen jelentéktelennek érzem azt hogy élek.
2019. febr. 23. 20:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

hát elég felszínesen éled az életed, ha ez így merült fel...Gondold át mélyebben... Egy életem egy halálom! - saját életem iránt van a legnagyobb felelősségem! hogy ne tékozoljam el, hogy jóra fordítsam, hogy minél mélyebbre jussak a megismerésben és a kifejezésben/alkotásban, munkában - ezeknek része az,

hogy felelősségteljesen gondolkodom, beszélek, cselekszem, hogy felelős vagyok a természetért, az élőlényekért, az állatokért és emberekért, más emberekért, mindegyikért,

ennek része hogy felelős vagyok a családtagjaimért, gyerekeimért. Érthető?

2019. febr. 23. 20:27
 6/17 anonim ***** válasza:
61%

Persze, dögöljön meg mindenki, akinek nincs gyereke.

Ó, de megnézném akkor az élősködő anyucik arcát, amikor rádöbbennek (bár annyi tyúkésszel, amennyi van nekik, ki tudja...), hogy nem lesz, aki eltartsa őket a továbbiakban...

2019. febr. 23. 20:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha életveszélyben lennél, mondjuk a megfulladás határán, vagy egy égő házba szorultál volna be, esetleg elraboltak volna és egy láncfűrésszel közelítenének feléd, hirtelen nagyon is fontosnak tartanád az életedet.
2019. febr. 23. 20:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy miért létezem, ez a legfrusztrálóbb kérdés amire sosem fogok valódi választ kapni. Nem tudok boldog lenni már semmitől. Persze bekattanhat valami "megvilágosodás" az agyamba ami elfeledtet ezektől, csak eddig nem történt meg.
2019. febr. 23. 20:32
 9/17 Alain Delon ***** válasza:
51%
Fordulj pszichológushoz.
2019. febr. 23. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Én például már önmagában lélegezni szeretek.

De sohasem volt igazán boldog párkapcsolatom (egy nárcisztikus mellett kínoztam magam majdnem 1 évig), sohasem volt olyan munkám, amit szerettem, nem jutottam el Svájcba, Finnországba, Németországba és Skóciába...

Ezeket szeretném megélni.

2019. febr. 23. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!