Miért van hogy minden ünnepen is mikor szinte minden üzlet zárva tele van a pláza kisgyerekes családokkal?
Figyelt kérdés
Pár hònapja egy olyan üzletben dolgozom egy plázában ami mindig nyitva van. Én naiv azt gondoltam ilyenkor senki nem jön be ide. Tévedtem...Miért van ez szerintetek? Vagy ha te ünnepkor mászkálsz a plázában az miért van?2018. márc. 30. 15:27
1/22 anonim válasza:
Mert a plázában vannak mindig nyitva tartó üzletek is, mint pl. az, amiben te dolgozol... Meg van mozi, vannak éttermek, van fűtés, meg fedél a fejed felett, nem kell kint cidrizni a szabadban.
2/22 anonim válasza:
Én ateista vagyok. Nekem a Húsvét egy hosszú hétvége. (ezzel most nem a vallásosokat akartam megbántani)
Pihenni és szórakozni vágyom. Ha plázázni akar a család akkor plázázunk ha kirándulni akkor meg kirándulunk (most éppen ezt tesszük). Szeretem azt csinálni amit akarok.
3/22 anonim válasza:
Mert ti nyitva vagytok :D És még néhány másik is .Logikus ,nem ?
4/22 A kérdező kommentje:
De ezek nyilván nem hajléktalanok igy otthon is van fedél a fejük felett. Még azt a 100 ft-ot is sajnálják a gyerektől hogy a játék pònira" felüljenek akkor minek mászkálnak itt, van aki òrákig? Nem értem ilyenkor miért nem lehet értelmes programokkal lekötni a gyerekeket ..
2018. márc. 30. 15:33
5/22 anonim válasza:
Sok embernek nincs ideje gyerekestül elmenni vásárolni hétközben, sima nap, mert dolgozni kell, utána háztartást vezetni, a gyereknek is írni a házit, készülni másnapra..stb Ahhoz kicsik, hogy pénzt kapjanak, egyedül vásároljanak, ahhoz viszont már túl nagyok, hogy ne legyen semmi beleszólásuk milyen nadrágot akarnak. Egy plázában, meg tudjuk venni nekik a dolgokat, tudunk bevásárolni otthonra is, enni is és ha úgy van, akár egy moziba is beülni. Kissebb gyerekeknek is élmény még a mozi és az evés. Persze, ha jobb idő van jobb a természetben kinn lenni, mozogni, de sokszor az idő is rossz ehhez. Inkább egyik nap ez-másik nap az. Persze egy egész napot elplázázni se erőm se türelmem.
6/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò én az ünnepnapokra gondolok!amit mondasz egyértelmű,de ma nem lehet nadrágot venni a plázában...
2018. márc. 30. 15:37
7/22 anonim válasza:
Mozizni lehet zabálni lehet. Mindkettő tökéletes program a családoknak. Kirándulni fárasztó ,és lehet esni is fog.
8/22 A kérdező kommentje:
Szòval ez mára ennyire elfogadott dolog?
Nálunk ha gyerek lesz és végre a hosszù hétvégéken együtt lehet a család tuti elmegyünk fürdeni, más városokat felfedezni, állatkertbe tropikáriumba vagy csak otthon mondjuk hùsvét elött dekoráciòt készitünk társasozunk.. nekem ez valahogy nem normális dolog :(
2018. márc. 30. 15:46
9/22 anonim válasza:
Mert ünnepnapokon ÉRNEK RÁ! :D nem logikus?
10/22 anonim válasza:
Azért mert a plázában látod az embereket, abból azt szűröd le hogy ezek a családok nem járnak állatkertbe, kirándulni stb? Ilyen alapon be sem teszem a lábam a plázába, mert a végén azt hiszik folyton ott vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!