Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van hogy minden ünnepen...

Miért van hogy minden ünnepen is mikor szinte minden üzlet zárva tele van a pláza kisgyerekes családokkal?

Figyelt kérdés
Pár hònapja egy olyan üzletben dolgozom egy plázában ami mindig nyitva van. Én naiv azt gondoltam ilyenkor senki nem jön be ide. Tévedtem...Miért van ez szerintetek? Vagy ha te ünnepkor mászkálsz a plázában az miért van?

2018. márc. 30. 15:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A kérdésből, és a válaszokból látom, hogy még nincs családod, gyermeked.

Amikor dolgozol, reggeltől estig, hazamész, a "család-munka" , vagyis a második műszak kezdetét veszi. Nem részletezem, már leírták.

Amikor végre szünnapod/ünnepnapod van, örülsz, hogy egy kicsit kimozdulhatsz otthonról. Tudod, hogy a gyerekeknek is kell egy kis kimozdulás a 4 fal közül, a tanulással, az edzésekkel, a korrepetálásokkal teletűzdelt hét után.....

Ilyenkor a pláza-nézés ugyanolyan kikapcsolódás lesz a gyerekeknek is, mint a szülőknek. Enni egy hamburgert, nézegetni a kirakatokat, beülni egy gyerekfilmre.. Ezek ugyanannyit érhetnek, mint egy kirándulás a szabadban.

Mivel egész héten dolgoznak, így ez a fél napos kikapcsolódás jobban feltölti őket, mint az otthoni társasozás, vagy közös tévé nézés (vagy kirándulás a latyakban).....

2018. márc. 30. 16:41
 22/22 A kérdező kommentje:

Na ez igy egy korrekt válasz köszönöm :)

Valòban nincs még gyerekünk igy csak magunkbòl tudok kiindulni ezért kérdezem.

2018. márc. 30. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!