Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van hogy minden ünnepen...

Miért van hogy minden ünnepen is mikor szinte minden üzlet zárva tele van a pláza kisgyerekes családokkal?

Figyelt kérdés
Pár hònapja egy olyan üzletben dolgozom egy plázában ami mindig nyitva van. Én naiv azt gondoltam ilyenkor senki nem jön be ide. Tévedtem...Miért van ez szerintetek? Vagy ha te ünnepkor mászkálsz a plázában az miért van?

2018. márc. 30. 15:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"ma nem lehet nadrágot venni a plázában..."

Miért? A tulaj kinyithatja a boltot ma is, nem?

Egyébként igen, a jól kiválaszott mozifilm is jó program lehet, meg egy közös, családi kajálás előtte/utána anélkül, hogy főzni kéne, mert legalább ünnepnapon hadd pihenjen a háziasszony is. Végre együtt lehet a család pont azért, mert ünnep van.

Egyébként értelek, igen, azért rendszert csinálni nem jó belőle, és igen, vannak még sokkal értelmesebb programok is gyerekeknek, és igen, sokan azért választják a plázázást, mert az az egyszerűbb... De azért ha így van együtt a család, még mindig jobb, mint ha otthon mindegyik a saját szobájában a saját telóját masszírozza...

2018. márc. 30. 15:47
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Jó,hát te majd oda mész,más meg plázázik. Örülj neki,így több helyed lesz az állatkertben, mert eloszlik a tömeg.Nem tudom minek kell okoskodni,ha valaki mást csinál mint te attól még nem kell lenézni .
2018. márc. 30. 15:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"nekem ez valahogy nem normális dolog :("

Akkor szerintem keress másik munkahelyet, mert ha ott dolgozol, már csak ezzel is ezt a kultúrát támogatod. De tényleg. Ha ott maradsz, nem lesz dekorációkészítés a gyerekkel, ugyanis neked dolgoznod kell majd.

Amúgy milyen bolt az, ahol neked is dolgoznod kell, nem csak a tulajnak? Vendéglátás?

2018. márc. 30. 15:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem lenézem szimplán nem értem az okát. Mi mikor van két három szabadnapunk egymás után tuti h nem a plázákban töltjük. Nem tudom felfogni hogy annyi pénzből miért "zabálni" jön a család a gyorsétterembe mikor ugyan annyiért milliò szuper pogramot lehetne csinálni amire majd szivesen emlékszik vissza az a gyerek. Szimplán érteni szeretném :)
2018. márc. 30. 15:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Szòrakoztatò egység igy nyitva lehet és alkalmazott is dolgozhat. A felmondási időm utolsò napjait töltöm mivel utálom ezt az egészet igy ne aggòdj sokáig nem erősitem ezt :)
2018. márc. 30. 15:55
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
örülj hogy ott vannak te szamár, ha nem lennének akkor lehet munkád se lenne.
2018. márc. 30. 15:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez a szöveg a saját szegénységi bizonyitványod te primitiv ember. Normálisan feltettem egy kérdést mert érdekelt elvárom a normális stilust forditva is!
2018. márc. 30. 15:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Mit akarsz ezen megérteni. Van aki szereti a spenótot van aki hányni tud tőle. Ez is ilyen,van akinek a kedvenc elfoglaltsága a plázázás ,van akinek meg nem,ennyi a történet.
2018. márc. 30. 16:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de ha a szülőnek ez a kedvenc elfoglaltsága attòl a gyereknek nem hiszem hogy ez lenne. Biztos jò lehet mikor vissza megy a szünet után a suliba és mesélik ki mit csinált milyen élményben volt része, az a szerencsétlen meg annyit tud mondani hogy ettünk a mekibe. A gyerekeket sajnálom leginkább a helyzetben.
2018. márc. 30. 16:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szokja meg a gyerek akkor ezt szereti meg. És az iskolai nagyotmondóversenyekbe nem érdemes beszállni,mert annak se vége se hossza. Ha ő állatkertben volt ,akkor jön az Überpistike hogy ő szafarin volt Afrikában.
2018. márc. 30. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!