Miért haragszanak sokan ennyire a nem dolgozó nőkre?
Még ha a családban, azt megértem, mert hát, nem erre nevelték, de idegenek?
Ha valakiről ilyesmi kiderül, rögtön jön a vagdalkozás, hogy ingyenélő, kitartott, prosti, hogy mer költeni magára, felelőtlen, hülye, satöbbi. Kb úgy kelnek ki ez ellen, mintha azt a pénzt legalább tőlük venné el.
Holott sok esetben az illető nincs szó szerint otthon (mondjuk tanul), és nem végleges ez az állapot, hanem tart maximum 1-3 évig. Ami végülis azért nem olyan sok, pláne ha a kapcsolat sem friss már (4-5 év minimum, esetleg házasok is, ill korábban dolgozott).
Mindenki ennyire aggódik, mi lesz szegény lánnyal, ha szakítanak menet közben?
Nyilván visszamegy dolgozni, mi lenne.
Szerintem ne idegesítsd magad a válaszokon.
A magyar ritka irigy népség, és különösen szeret mások életében turkálni. Nagyon rossz szokás, de sajnos így van.
Ha valakinek jó, akkor arra irigyek, jön a bezzegelés.
Akinek szar, azt meg lenézik, és nyugtázzák önigazolásként, hogy ők sokkal okosabbak, más meg hülye, azért szopik....
"már többet beszélek folyékonyan, mint te valaha is fogsz."
Aztán mire mentél vele?
A pasid pénze nélkül életképtelen vagy.
4 évet dolgoztam korábban, te nagyon intelligens.
Illetve most is dolgoznék, ha rászorulnék, csak megtehetem, hogy ne tegyem :)
Ha megtehetném, hogy ne dolgozzak, akkor is dolgoznék, csak jobban megválogatnám, hogy mit, kikkel és mikor.
Azt kezdesz az életeddel, amit akarsz, nekem meg vannak negatív példák a családban, ami miatt én másképp cselekszem.
Egyik nagyanyám sem kapott rendes nyugdíjat, de nem azért, mert önként és dalolva úgy döntöttek, hogy nem dolgoznak (bár az is egy ilyen példa lehetne), apai nagyanyám a háború miatt lett háztartásbeli, miután elköltöztek Budapestről (ahol a házat is lebombázták, amiben éltek) békésebb térségbe, előtte dolgozott, anyai nagyanyám meg ledolgozta az egész életét 14 éves korától kántorként, az egyház meg elintézte annyival a nyugdíját, hogy "hát szeretett énekelni". Mostanra sok év hercehurca után sikerült neki kiharcolni valami normálisabb összeget a minimális szociális segély helyett.
Amúgy ezt olvasd el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Egyetemre járok nappalin. Nem otthon meresztgetem.
Nem látom értelmét magyarázkodni, mert aki nem érti, az direkt nem érti.
Járok diákmunkázni, ha úgy jön ki. Teljes, 40-60 órás munkahely 40 óra egyetem mellett nem fér bele.
Aki ezt nem tudja felfogni, azt sajnálom.
Én dolgoztam főiskola mellett, nappalin, persze, nem 40 órában, hanem amennyi belefért, apám meg már dolgozott, és munka mellett csinált meg 2 diplomát.
De figyelj, már le lett írva, hogy nem azokkal van baj, akiknek megvan az okuk, miért nem (igen, a felsőoktatás is ide tartozik, még ha nem is lett esetleg felsorolva), hanem akiknek nincs ilyen, csak meresztik otthon a hátsójukat, és olyan is van bőségesen.
Pedagógus ismerősök mesélték, hogy van olyan gyerek, akivel csesznek foglalkozni a szülők, pedig idejük lenne rá, de nem, inkább benyomják egész napra oviba, suliban napközibe, ők meg otthon lógatják a lábukat.
"Illetve most is dolgoznék, ha rászorulnék, csak megtehetem, hogy ne tegyem"
Valahogy mindig találnak kifogást a nők, hogy mások pénzén meresszék...
Ez nagyon nehéz, hogy mindenki ennyire irigy mostanában. Mindenki veszekszik, és a nőket eleve mindenért kikezdik. Van ez a rengeteg netes oldal, ahol egymásnak ugranak a férfiak és nők, ezek az oldalak ebből jól megélnek, és mindenki szenved miattuk, mert ez a férfiaknak se jó.
Ha nem a munkád hiányába kötnek bele, akkor másba, ez legalább fix hogy most ezért haragszanak, és nem kell találgatni hogy mi a bajuk. Jó lenne ha lenne néhány békés normális hangvételű oldal, ahol nem egymás hibáit keresik, mert ijesztő látni hogy már a városban is mennyi gyűlölködő tekintet van, persze kedves is van sok, de sok olyan is sajnos aki lát egy nőt és egyből beugrik neki hogy a nőkről mennyi rosszat olvasott a mai blogokon és egyéb helyeken és persze a kommentekben a cikkek alatt. Mindenre gyanakszanak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!