Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan akinek ilyen az...

Van itt olyan akinek ilyen az MBTI személyiségtípusa?

Figyelt kérdés

INFP, INTP, INTJ, INFJ, meg egy ENFP-re is kíváncsi lennék, elvileg Ők istenek.

Az ilyen emberekkel találtam meg eddig legjobban a hangsúlyt, és aki ilyen, annak is származna haszna az ismerkedésből. Legalábbis az esélye megvan.

Aki ilyen az írjon privátban nyugodtan.

Én INTJ vagyok.

2019. febr. 15. 18:06
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok. Intj és intp között vagyok
2020. márc. 24. 20:10
 42/45 anonim ***** válasza:
Én INTJ-T vagyok. (=
2020. aug. 30. 03:41
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
ENFP vagyok, de ez honnan jött, hogy ők az “istenek”? :D
2021. jan. 4. 01:50
 44/45 anonim válasza:
100%

Először is köszönöm bár túlzásnak érzem azt hogy egy isten lennék, minden esetre imádom magam (INTP vagyok).

Egyébként aki itt spamel itt, hogy mire jó ez meg, hogy megnélyegezünk valakit és megítéljük, hogy ki jó és rossz annak üzenném, hogy az MBTI az önmagunk megismerésére szolgál első sorban. Egyébként ha valakinek tudod a személyiségét jobban ki tudod számítani stb. Vannak bizonyos személyiségek amik nem túl kompatibilisek egymással, de nincs jó meg rossz személyiség mindegyik személyiségtípus közt vannak toxic és normális emberek.

2022. jan. 21. 12:13
 45/45 anonim válasza:
INTJ vagyok.
2022. márc. 15. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!