A Halállistából Light-nak mi lehet az MBTI személyiségtípusa?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy L INTP, de Light mi lehet?2015. júl. 28. 16:06
1/7 anonim válasza:
Van egy oldal ahol több sorozat/film karakternek leírják eléggé hosszan a személyiségtípusát,ott Light-nek INTJ.:)
3/7 D.C.M. válasza:
szerintem entp, mert halgatnak rá az emberek fontosnak tartja a tanulást és tipikus vezetö egyeniség
4/7 anonim válasza:
Csak szerintem szociopata INFJ? :D
Valahogy nem érzem INTJ-nek.. de tuti szociopata. ez a tény pedig nehezíti az mbti elvégzését, mert a fiziológiás és rendellenes faktorok összekeveredhetnek az eszmefuttatásban.
6/7 anonim válasza:
Szerintem INTP.
Az INTP-k sokkal elvontabbak, míg az INTJ-k racionálisabbak.
Hát nem tudom. Light azért ölögette az embereket, mert bűnösek voltak (tehát átgondolta, meg minden), de egy INTJ nála nekem túlzás lenne
7/7 anonim válasza:
Nagyon elborult INFJ, mint amilsen Hitler is volt.
A többi karakter:
L: INTP
Ryuk: ENTP
Amane Misa: ESFP
River Nate: INTJ
Michael Keehl: ESTP
Touta Matsuda: ENFP
Rem: ISFJ
Yagami Souichirou: ISTJ
Yagami Sayu: ESFJ
Naomi Misora: INFJ
Mikami Teru: ISTJ
Kiyomi Takada: ENFJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!