Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan akinek ilyen az...

Van itt olyan akinek ilyen az MBTI személyiségtípusa?

Figyelt kérdés

INFP, INTP, INTJ, INFJ, meg egy ENFP-re is kíváncsi lennék, elvileg Ők istenek.

Az ilyen emberekkel találtam meg eddig legjobban a hangsúlyt, és aki ilyen, annak is származna haszna az ismerkedésből. Legalábbis az esélye megvan.

Aki ilyen az írjon privátban nyugodtan.

Én INTJ vagyok.

2019. febr. 15. 18:06
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
A 81 százalékos delikvens egyszer olvasta a bulvárpszichológia szót, azóta ez a kedvence, és minden MBTI témájú kérdés alá befingja. Dicsérjük meg, hogy milyen kis tájékozott, hadd örüljön <3
2019. febr. 16. 08:02
 12/45 anonim ***** válasza:
74%
Hopsz, 81% vagy te is. :-)
2019. febr. 16. 09:34
 13/45 A kérdező kommentje:

Gondoltam én is hogy lesz valami kis tudatlan, tipikus gyakoris személy aki hisztizni fog.

Eddig nem ez alapján barátkoztam, utána kiderült hogy a legközelebbi barátaim mind ezekbe a személyiségtípusokba esnek.

Köszönöm a válaszokat, barátaim, nyugodtan írjatok még. A tervem hogy mindenkire ráirok sorban, s meglátjuk hogy megy. :)

2019. febr. 16. 10:36
 14/45 anonim ***** válasza:
98%

"Gondoltam én is hogy lesz valami kis tudatlan, tipikus gyakoris személy aki hisztizni fog."

Igazából azt figyeltem meg, hogy az MBTI-s kérdéseknél az alapvető szövegértési készség hiányához meglepően intenzív okoskodási kényszer és közléskényszer járul... :D

2019. febr. 16. 10:53
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy az orvostudományba káros beleokoskodni és öndiagnózist végezni ez vonatkozik pszichológiára is, szerintem. :-)
2019. febr. 16. 11:01
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
#15: Még jó, hogy ezt senki nem kérdezte, ergo csak spameled a kérdést az intellektusod erőltetett bizonygatása közben. :)
2019. febr. 16. 11:07
 17/45 anonim ***** válasza:
58%

Sokminden van, amit adott kérdésnél nem kérdeztek a témában, mégis írják.

Bizonyos típusokat már "istennek" minősítenek, ez eddig új számomra, ezt eddig még nem olvastam, csak e kérdésben.

Nincs igényem semmi intellektus bizonyítására.

2019. febr. 16. 11:14
 18/45 A kérdező kommentje:

Aki nincs benne a témában, és nulla nyitottsággal csak fikázni tud, az mindent félre fog érteni. Akárcsak ti.

Nem istennek tartanak egyes típusokat, hanem egyes típusok jellemzője az hogy istenítik magukat.

Nem foglak titeket semennyire sem beavatni az egészbe, de aki jártas ebben a témában, az

2019. febr. 16. 11:59
 19/45 A kérdező kommentje:
Érti mit hogy értünk. Hogy nem okoskodási kényszer, hanem szimplán tudunk valamit, amit a laikusok nem.
2019. febr. 16. 12:00
 20/45 anonim ***** válasza:
0%
Értem, tehát kiképeztétek magatokat pszichológusnak mert - szerintetek - ismeritek e tesztet?
2019. febr. 16. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!