Van itt olyan akinek ilyen az MBTI személyiségtípusa?
INFP, INTP, INTJ, INFJ, meg egy ENFP-re is kíváncsi lennék, elvileg Ők istenek.
Az ilyen emberekkel találtam meg eddig legjobban a hangsúlyt, és aki ilyen, annak is származna haszna az ismerkedésből. Legalábbis az esélye megvan.
Aki ilyen az írjon privátban nyugodtan.
Én INTJ vagyok.
Gondoltam én is hogy lesz valami kis tudatlan, tipikus gyakoris személy aki hisztizni fog.
Eddig nem ez alapján barátkoztam, utána kiderült hogy a legközelebbi barátaim mind ezekbe a személyiségtípusokba esnek.
Köszönöm a válaszokat, barátaim, nyugodtan írjatok még. A tervem hogy mindenkire ráirok sorban, s meglátjuk hogy megy. :)
"Gondoltam én is hogy lesz valami kis tudatlan, tipikus gyakoris személy aki hisztizni fog."
Igazából azt figyeltem meg, hogy az MBTI-s kérdéseknél az alapvető szövegértési készség hiányához meglepően intenzív okoskodási kényszer és közléskényszer járul... :D
Sokminden van, amit adott kérdésnél nem kérdeztek a témában, mégis írják.
Bizonyos típusokat már "istennek" minősítenek, ez eddig új számomra, ezt eddig még nem olvastam, csak e kérdésben.
Nincs igényem semmi intellektus bizonyítására.
Aki nincs benne a témában, és nulla nyitottsággal csak fikázni tud, az mindent félre fog érteni. Akárcsak ti.
Nem istennek tartanak egyes típusokat, hanem egyes típusok jellemzője az hogy istenítik magukat.
Nem foglak titeket semennyire sem beavatni az egészbe, de aki jártas ebben a témában, az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!