Van itt olyan akinek ilyen az MBTI személyiségtípusa?
Figyelt kérdés
INFP, INTP, INTJ, INFJ, meg egy ENFP-re is kíváncsi lennék, elvileg Ők istenek.
Az ilyen emberekkel találtam meg eddig legjobban a hangsúlyt, és aki ilyen, annak is származna haszna az ismerkedésből. Legalábbis az esélye megvan.
Aki ilyen az írjon privátban nyugodtan.
Én INTJ vagyok.
2019. febr. 15. 18:06
32/45 anonim válasza:
#30 Vagy úgy! Továbbra sem értem, bár kedvelem az ENFP-ket, van is egy itthon. :D
38/45 anonim válasza:
Itt egy INFP😉 Ha INTJ vagy akkor a 2 legjobb barátod/párod lehetőleg ENFP (tökéletes harmónia) vagy INFP (soksok szenvedély) legyen. Pont jól állnak össze a kognitív funkciók. De mielőtt elhiszed a típusodat, nézz rá C. S. Joseph videóira youtube-on, az ő tipizálása 1000x pontosabb mint az online teszt, plusz elmagyarázza az egyes típusokat is elég mélyrehatóan. Ráadásul meg is tanít tipizálni. Csak javasolni tudom mindenkinek aki MBTI kedvelő.
40/45 anonim válasza:
Intp-t vagyok (-t nem tudom mit jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!