Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják az emberek,...

Miért gondolják az emberek, hogy a melegek természetellenesek?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy hetero vagyok, csak elég sokat gondolkoztam ezen a dolgon. Tulajdonképpen arra jutottam, hogy már csak genetika hibának se lehet felróni a dolgot az emberi intelligencia miatt. Miért? Az ember elég intelligens ahhoz, hogy rájöjjön a szex és a gyermeknemzés közötti kapcsolatra, már a legprimitívebb emberi törzseknél is. Ebből következik, hogy a szex a mai világban az esetek 99%-ban csak szórakozás nem pedig gyermeknemzés céljából létrehozott kontaktus. Egy homoszexuális ugyanúgy tud gyermeket nemzeni, csak a másik nemre kell váltania, tehát ez nem akadályozza a gyermeknemzésben. A természetellenes kifejezésre visszatérve, úgy gondolom ez a jelző se állja meg a helyét. Tulajdonképpen a természet teremtette ilyennek az illetőt, nem pedig saját elhatározásból lett ilyen. Innentől kezdve, úgy hiszem nem lehet természetellenességről beszélni, főleg amikor a szaporodásbeli funkcióját az egyed ugyanúgy be tudja tartani. Szóval kíváncsi lennék az ellenérvekre, de kérem csak az írjon aki normálisan alá tudja támasztani az érveléseit. Vallási szempontokat és érveléseket kérem hanyagoljuk!

2019. jan. 31. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Én azt bírom mikor valaki nagy melegellenes, közben otthon meg a leszbi poreszra veri ... :))))

És feltűnt már nekem, hogy főként a meleg férfiakat szokták megbélyegezni, a meleg nőket annyira nem.

Meg az is zavar, hogy mondják az emberek, hogy a melegek az utcán ne csókolózzanak, a négy fal közé menjenek. Ja és a heterókkal mi van? Ők falhatják egymást az utcán?

Engem mind a két eset zavarna, ha heteró, ha meleg, de senki se falja már egymást az utcán... én se tennék ilyet, ha lenne barátnőm ( ja és lány vagyok ).

2019. jan. 31. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

"8as":

xD Hát igen, sugárzik rólam... maximum az sugárzott a kommentekből, hogy az idiótákat utálom, tehát eddig szövegértés 1-es. Másodszor pedig adnék még egy másik 1-est, mert sehol nem írtam, hogy nem tudnak szaporodni. :D De sajnos a butaságot nem lehet gyógyítani...

Amúgy inkább nektek az a kényelmes duma, hogy a nevelésre akartok mindent fogni, mert tuti az a hiba... sokkal egyszerűbb azt mondani, mint kideríteni az igazi okot. Ennyit az érvek alátámasztásáról, megint volt 2 értékes hozzászóló, és megint csak nem a kérdésre válaszoltatok.

2019. jan. 31. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Dèmonok sugallják fejebe,hogy meleg s èrzèsekkel bombázzák.

Ezutan elhiszi.

Nem lenne szabad engedni az èrzèseknek.

2019. jan. 31. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy az ilyen homoszexualitást védő kérdéseknél a kérdezők az esetek túlnyomó részében leszögezik, hogy ők heterók? Kit érdekel?

Miért kell ezt ennyire leszögezni kérdező? Ha már ennyire természetes, akkor nem tök mindegy, hogy kb. 30 random ember mindek hisz? XD

2019. jan. 31. 14:42
 15/17 anonim válasza:
100%
1-es: Az a baj, hogy ugy kezeled a természetellenes/természetes fogalmat, hogy alátámassza az érvelésed. Ez így nem korrekt. Mi a természetes? Ami megfigyelhető a természetben? A homoszexualitás megfigyelhető a természetben, nagyon sok fajnál, egyik sem pusztult ki emiatt. Vagy a természetes az ami a közvetlen szaporodásban részt vesz? A hangyák társadalmának ~80% steril, mégis az egyik legtermékenyebb faj a földön. Nem-e ellentmondás hogyha egy faj természetessége attól függ hogy mennyire szaporodik, akkor a hangyák 80%-a "természetellenes", mégis sokkal "természetesebb"(ugyanis fajfenntartás szintjén az emberi szaporodási ütem elenyésző az övék mellett) az ő társadalmuk mint az emberi (pedig max 15% nem nemzőképes és ebbe benne van az impotencia és a homoszexualitás is). Hülyeség. A természetesség fogalma szaporodás terén NEM EGYÉNI SZINTEN ÉRTENDŐ, ezt kéne már végre felfogni. Minden társas életet élő állatfajnál a fajfenntartás társadalmi szinten történik és nem egyéni szinten. Ez a természetes. Mert egyes egyedek nem szaporodnak vagy nem képesek szaporodni az nem veszélyezteti a társadalmat, ha nem növekszik az arányuk, márpedig a homoszexuálisok aránya fix (nem lehet elkapni, nem öröklődik, stb. ). Jó lenne értelmes módon vitatkozni és felépiteni az érvelést nem csak bedobni a "kuki punci kombo az egyedüli természetes" mindenféle alàtàmasztàs nélkül.
2019. febr. 3. 03:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Részemről egyébkén a természetes alatt az evolúciót, az az a genetikai fejlődést célzó magatartást tartom helyénvalónak. Ha megnézzük ebből a szempontból már teljesen mindegy a szexuális beállítottság, tulajdonképpen jelenleg az intelligencia az, ami számít. Szinte mindegy, hogy az adott egyed szexuálisan milyen beállítottságú, ha elég intelligens tovább fog szaporodni, ezáltal továbbadja a génkészletét. Persze egy idő után, ha sikerül leküzdeni a társadalmi és vallási tiltakozásokat, úgyis lombikokban fogunk születni, kb mint a Gattakában vagy az új Supermanfilmben a kriptoniak. Tehát a nemi vonzódás természeti és szaporodási vonatkozásban mondhatni mindegy.
2019. febr. 5. 20:27
 17/17 Vuk-91 ***** válasza:
67%
Mert erre lettek rászoktatva, fekete-fehér, jó-gonosz, többség-kisebbség, ami nem a bibliában van, az nem számít nekik, holott egy csomó bibliai tiltást megszegnek, ami talán fontosabb, mint amit épp próbálnak levadászni. A természetesség fogalma eltorzult egy olyan irányba, ahol gyakorlatilag az előbb felsorolt párosok, és nem az emberi tevékenység megléte vagy hiánya határozza meg hogy mi az, és mi nem. Az ember nem egyszerű lény, nincs két egyforma ember sem, így a kétezer vagy több éve betanult "gyártósor" alapú gondolkodás a szerelem és szexualitás, azon belül a szaporodás irányába, főleg egy olyan fajnál, amely elég intelligens gépek tervezésére, építésére és működtetésére, problémák részletes elemzésére és megoldására, matematikai feladatok gondos kivitelezésére, illetve arra, hogy a szexualitásnál elvonatkoztasson a szaporodástól és kötelékerősítésből, élvezetből, illetve sportból, esetleg megélhetésből művelje azt. Főleg ha előbb-utóbb lombikbébikkel szaporodunk, akkor édes mindegy, nem?
2020. okt. 22. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!