Csak én vagyok ilyen naiv, hogy néhány év angliai élet után jövök rá, hogy az angolok kétszínű, arrogáns, felsőbbrendű lények? Az idősebbek is ezt gondolják vajon? Vagy csak a net megjelenése óta nyílt meg a világ, és ismert ennyire ez a tény?
Nálam pont a fordítottja a tapasztalat.
Konkrét példát mondj.
Lenéznek?
Ez nem ilyen egyszerű.Te fordított helyzetben hogy viselkednél ? Bemegy az országodba egy valaki úgy ahogy beszéli a nyelvet mikor halsz valakit akcentussal beszélni akkor nincs benned érdekes érzés ?
Meg sokszor csak viszonyulás kérdése ..
Meg a magyarok egerészébe bele van nevelve a rabszolgatudat.
Meg sokszor félepés kérdése ....
A kétszínűség kötelező néha most nekem is van olyan ember akit likvidálnék az élők sorából most ha ezt elmondom neki az se nekem se neki nem jó de van amikor ezt érzem de szerintem mindenkinek
Meg ha általánosítod az emberek akkor erősíted a sztereópikákat és tudatalatt is úgyvislekedsz még ha nem érzed ..
Udvariasan beszélnek veled, de lelkük mélyén nem tekintenek egyenrangú lénynek.
Ezt már a net előtt is tudtuk.
Ez nagyban függ az egyéntől is. Azért nem mindegy, hogy diplomás, egyemet végzett szakember vagy széles látókörrel. Vagy átlag egybites proli a gyárszalag mellől.
Na meg nem mintha magyar ember nem nézne le minden románt, ukránt aki átjár dolgozni. Vagy ne Trianont emlegetnék a mai napig. Hogy a migránsozásról ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!