Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan váljak emberré?

Hogyan váljak emberré?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma ráeszméltem, hogy eddigi életemet egy burokban éltem, és ezen szeretném változtatni.

Nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül, ami kihatással volt az életem minden részére. Szóval nagyon le vagyok maradva mindennel. Érzelmileg és a tanulásban is.

Szeretnék valamit kezdeni az életemmel, és ehhez szeretnék tippeket kérni.

Nagyon nehezen kezdek bele mindenbe, szóval nem vagyok egy egyszerű eset. Mindig azt gondolom magamban, hogy ez nem fog menni stb. tudjátok ez az önsajnálat féle dolog..

Ebből akarok kilábalni.

Tudom, hogy meg kellene tanulni angolul, de nem teszem.

Tudom, hogy az álmaim után kellene mennem, de kevésnek tartom magam.

Na tessék megint az önsajnálat.. Egyszerűen csak ez jön belőlem...

2019. jan. 22. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy el vagy késve?

Honnan vagy elkesve? Mennyi időd van ? Miért alakult így az életed?

Lehet kicsit filozofikus kérdések , de gondold át őket .

2019. jan. 22. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de nekem amúgy se jött össze még semmi..
2019. jan. 22. 21:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Épp ez a baj, hogy csak önsajnálatot érzek mikor ezeket meg kérdezem magamtól, mint ha mástól várnám a csodád, vagy ilyesmi. Apám tönkretette a gyerekkoromat. (alkoholista volt. 19 éves vagyok, és még soha életemben nem tanultam.

A barátnőm elhunyt. Nagy álmaim vannak, bezzeg eddig nem tettem semmit értük.

2019. jan. 22. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon sajnálom.. Ez a gyengepontom, én nem élném túl ezt. De legyél erős, és mutasd meg hogy te ilyen háttérrel is erősebb vagy mint én például. Sok sikert.
2019. jan. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!