Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan váljak jobb emberré?

Hogyan váljak jobb emberré?

Figyelt kérdés

Gyakran megbántok másokat, többnyire szinte észre se veszem. Túl hamar felkapom a vizet valamin, a szüleimmel meg egyenesen kiállhatatlan vagyok. Belegondolva a helyükben nem tűrném így önmagamat.

Ugyanakkor kissé magányos is vagyok, nehezen nyílik meg és szerzek barátokat, pedig nagyon vágyom rá hogy legyen egy amolyan 'legjobb barátom'. Régen más voltam. Annyira szeretnék közvetlenebb lenni, a rokonaimat meg nem megbántani folyton. Mi segíthetne ebben? Adjatok tanácsokat kérlek! El vagyok keseredve, úgy érzem senkinek sem vagyok fontos, csak úgy élek.

2014. szept. 22. 22:55
 1/2 anonim válasza:
100%

Szerintem ha észreveszed egy hibádat,gondolkozz az adott szituáción kicsit,majd a konzekvenciát jegyezd fel valahová,hogy tudd,máskor nem szabad így tenned.

Vagy mielőtt cselekszel,számolj el 3-ig és csak utána tégy bármit is,hátha segít.

De valahol ennek belülről kellene fakadnia,azt hiszem :)

2014. szept. 23. 00:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy megbékélve és elégedve magaddal ez lehet a forrás a problémádnak.
2014. szept. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!