Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy jobb embernek...

Mit tegyek, hogy jobb embernek érezhessem magam, jobb emberré váljak?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy jó kategóriába soroltam-e, de kérlek titeket, ettől most tekintsetek el.

Vagy 2 éve küzdök önértékelési problémákkal, az önbizalmam mínuszban van, és egyáltalán nem érzem magam jó embernek. 17 éves lány vagyok, és eléggé eltérek az átlagtól (nagyon magas vagyok, nem dohányzom, nem alkoholizálok, nem járok buliba, rock, metal zenét hallgatok, kedvenc hobbim az olvasás, és az éneklés, soha nem volt barátom, nem csókolóztam stb.) Barátaim,barátnőim a "való életben" nincsenek, interneten van két legjobb barátnőm, ők próbálnak segíteni, de nem mindig tudnak.

Szóval, a problémám a következő:

- Osztálytársaimmal nem vagyok jó viszonyban

- Van amelyik tanárnak én vagyok a kedvence, ezért kivagyok nézve.

- Édesanyám sokszor ha felkapja a vizet, akkor megver,és nem éppen kedves dolgokat vág a fejemhez.. " Bárcsak meg sem születtél volna, haltál volna meg mint a bátyád, utálatos k***a vagy, téged nem szeret senki sem "

Annyira szeretnék megfelelni anyukámnak, és az osztálytársaimnak,de egyszerűen nem megy.

Nem tartom szépnek magam, mégis mindenki azt mondja, hogy nagyon oda vagyok magammal, ami nem igaz.

Többször próbáltam öngyilkos lenni, de amilyen szerencsétlen vagyok, még az sem sikerült.

És már túl kusza ez az egész, szóval jobb, ha többet nem írok :(

Légyszíves segítsetek, mit tegyek?

2013. dec. 14. 18:12
 1/3 anonim válasza:
Húha, ez durva! Kezdetnek anyukáddal kéne rendbehoznod a kapcsolatod, ilyeneket nem szabadna mondania anyukádnak és megvernie sem! Az hogy kicsit különc vagy, próbáld elfogadni és ne akarj gyökerestől megváltozni mert te ilyen vagy és ha barátokat akarsz szerezni vagy esetleg kapcsolatot kialakítani az a legjobb ha magadat adod.. mert azok akik ezt elfogadják és így leszel jó nekik ahogy vagy azok lesznek a legfontosabb emberek az életedben! És kérlek, öngyilkosságra soha többé ne gondolj, főleg ne próbáld meg! Mert tudod mit? A kitartó embereknek előbb vagy utóbb eljön a boldog élet!! Remélem ha nem is sokat de segítettem!
2013. dec. 14. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megpróbálom megfogadni :)
2013. dec. 14. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:

-Osztálytársakat leszarni, amennyire lehet

-Alkoholista anyukát elküldeni elvonóra vagy elköltözni tőle

" Bárcsak meg sem születtél volna, haltál volna meg mint a bátyád"

Gyanítom a bátyád halálának köze van a depressziódhoz, azzal is kezdeni kell valamit, bár az már nehezebb.

2013. dec. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!