Hogy mondjam meg a férjemnek hogy büdös a szája?
Egyébként a "De büdös a pofád, rák egye a beled!" Elég lesz. Nem kell költöi szöveg.
Ha netán ezért is megver, legalább tudsz csináltatni látleletet, amivel ne felejts el elbattyogni a rendőrségre. Gyermek érdekében pls!
Adj neki tic-tacot!
Úristen.
Tán csókolózni akarsz vele vazze?
Nem mindegy milyen a szaga? Ver titeket b@szki!
És még ő a szegényke, akinek nincs önbizalma.
Jézus gyere le
Készíts rejtett kamerás felvételt, mondd meg neki, hogy Robi, büdös a szád, ő jól megsértődik, és elver téged, te mész egyből az orvosi látleletet felvenni, aztán azzal a rendőrségre feljelentést tenni kapcsolaton belüli erőszak miatt, távolságtartási végzést kérsz, és benyújtod a válókeresetet.
Többet nem kell szagolnod a száját, és letojod, hogy büdös-e, vagy illatos.
#23 És látod olyan is a reakciód. Véded, amikor evidens, hogy rossz, szerinted miért törvényellenes?
Kedves kérdező. Úgy fogok veled beszélni, ahogy egy normális emberrel szoktam, mert feltételezem, hogy az vagy. Mondd meg állj a sarkadra szépen és mond a szemébe, vagy ha nagyon nem akarod, akkor vezess be egy ilyen "havonta elmegyünk a fogorvoshoz csak, mert"-dolgot. Egyébként szerintem nagyon szánalmas, ha egy férfi kisebbeket ver, főleg ha nőket. Ha ezt én tiniként be tudom ismerni, akkor neki is be kéne. Meg ha ezen megsértődik. Én már régen elváltam volna, de persze ez nem az ő hibája, a neveltetése volt rossz. Ajánlom, hogy néhány helyzetben hagyd egyedül, ez egyébként sokat segíthet a férfivé válásban. Ha a korom miatt megkérdőjelezel, akkor nekem mindegy, de azért elárulom, hogy nem kevés pszichológiai könyvön rágtam át magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!