Hogy mondjam meg a férjemnek hogy büdös a szája?
Mond meg neki,hogy aggòdsz miatta,hogy baj lehet a gyomrával,mert ez èszrevehető a száj szagán...
Fura szag...ezt mond.
Ès lehet orvoshoz kell menni.
Amugy ha èszhez tèrtèl ès lehetsèges,hagyd el.
Az nem igaz párkapcsolat, ahol nem vagy őszinte a másikhoz!
A szex is így megy nálatok?....
Vagy bármi probléma megbeszélése, megoldása?
Mi párommal úgy vagyunk:
Őszinték vagyunk legyen szó pl "büdös a szád! Elfelejtettél reggel fogat mosni..." Megesik.
De inkább én vagy ő szóljon, minthogy másokkal úgy kommunikáljunk és sok ember előtt égjünk.
Koleginának is mondtam:
Ne beszélj felém, mert ide érzem a szagod. - nah neki pl senki nem szólt otthon xD
De nálatok alapból gáz a kapcsolat...merj lépni!
Lelépni tőle!
Különben csak magadnak és a gyereknek ártasz!
Én inkább éltem volna gyerekkoromban szegényebben, minthogy anyám akkpri párja kezet emelt volna rám többször!
Anyám jóval később szedte össze magát és tette meg a drasztikus s nehéz lépést NÉGY gyerekkel!
Ha neki ment, NEKED is menni fog, ha van akaraterőd kilépni!
Inkább ezen törd a fejed: A te s gyermeked életén, jövőjén.
Minden kezdet nehéz.
+a gyereknek több lelki problémája alakulhat ki s lehet ezzel teszed tönkre, nehezíted meg majd az életét.
(tapasztalat is)
A rossz dolgok után leszűrtem mi az amit nem szeretnék s mi az amit akarok.
Boldog lenni párom mellett s a leendő gyermeknek első sorban lelki, szellemi támogatást s nevelést adni.
Kreativítást és megfelelő környezetet.
kerdezo788
A férjem nem is Dezső, hanem Robi te köcs.g
Kedves bemutatkozás volt, kedves kerdezo788. Köszipuszi.
A gyerek verést benyelte a néni. Nem számít. Csak az a szájszag ne lenne...
Undorító vagy! Remélem egyre büdösebb lesz
Ahh 10. Válaszoló behaltam 😂😂😂
Engem jobban izgatna az h bántja a gyerekemet és engem is mint a bűzölgő szája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!