Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek vegyek egy vályogh...

Szerintetek vegyek egy vályogházat? Gyönyörű helyeken tudnék venni vályogházat, de a barátom azt mondja ne vegyek, mert tehénszarból vanb és nagyon büdös. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Természetesen vizszigetelt vályogházra gondoltam, megfelelő alappal, de kicsit elbizonytalanodtam. Pesti lakásom árából vehetnék egyet :)
2018. szept. 22. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az hülyeség, hogy büdös, de én nem vennék vályogházat, csakis téglát.
2018. szept. 22. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyósomnak vályogháza van és egyáltalán nem büdös. Vidzont ártéren van és 2 alkalommal elmodta az árvíz. Egyetlen pozitívum, hog nyáron is jó hűvös van bent. Nekünk hoába szigetelt téglaházunk van, nagyon felmelegednek a falak.
2018. szept. 22. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A vályogháznak 3 hátránya van, ebből a legfontosabb,hogy vizesedik. De ezt ma már korszerű kiugró tetószerkezettel lehet orvosolni. A másik 2 hátránya inkább technikai, és nem is igazán fontos. Ha tetszik az a vályogház, és tudsz rá normális kiugró tetőszerkezetet, akkor vedd meg nyugodtan.
2018. szept. 22. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A vályog nem tehénszar, nem is büdös. De elmész és megnézed, illetve megszagolod. :)

Ha mégis büdös, akkor az valószínű nedves, dohos szag lesz, mert ha nem jó az alap, akkor könnyen felázik.

2018. szept. 23. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk vàlyog tanyànk volt.Rànézésre semmiben nem különbözött egy àtlagos vàrosi téglahàztól.A vàlyog nem szarból van.Nem büdös.A mienk nem is àzott be,jól volt szigetelve.Télen jó meleg, nyàron hűvős.
2018. szept. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!