Szerintetek vegyek egy vályogházat? Gyönyörű helyeken tudnék venni vályogházat, de a barátom azt mondja ne vegyek, mert tehénszarból vanb és nagyon büdös. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Természetesen vizszigetelt vályogházra gondoltam, megfelelő alappal, de kicsit elbizonytalanodtam. Pesti lakásom árából vehetnék egyet :)2018. szept. 22. 21:51
1/5 anonim válasza:
Az hülyeség, hogy büdös, de én nem vennék vályogházat, csakis téglát.
2/5 anonim válasza:
Anyósomnak vályogháza van és egyáltalán nem büdös. Vidzont ártéren van és 2 alkalommal elmodta az árvíz. Egyetlen pozitívum, hog nyáron is jó hűvös van bent. Nekünk hoába szigetelt téglaházunk van, nagyon felmelegednek a falak.
3/5 anonim válasza:
A vályogháznak 3 hátránya van, ebből a legfontosabb,hogy vizesedik. De ezt ma már korszerű kiugró tetószerkezettel lehet orvosolni. A másik 2 hátránya inkább technikai, és nem is igazán fontos. Ha tetszik az a vályogház, és tudsz rá normális kiugró tetőszerkezetet, akkor vedd meg nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
A vályog nem tehénszar, nem is büdös. De elmész és megnézed, illetve megszagolod. :)
Ha mégis büdös, akkor az valószínű nedves, dohos szag lesz, mert ha nem jó az alap, akkor könnyen felázik.
5/5 anonim válasza:
Nekünk vàlyog tanyànk volt.Rànézésre semmiben nem különbözött egy àtlagos vàrosi téglahàztól.A vàlyog nem szarból van.Nem büdös.A mienk nem is àzott be,jól volt szigetelve.Télen jó meleg, nyàron hűvős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!