Szoktatok napokig nem fürdeni és büdösek lenni?
Én amikor, nincs semmi dolgom és otthon lébecolok napokig akkor, nem szoktam fürdeni, és olyan büdös vagyok, az tény, hogy megizzadtam de iszonyatos szagom van.
Így utcára nem járok ki sőt még a használt ruhát se veszem fel magamra, csak boxerban. Ha meg szagolom a hónaljam (nekem ott a legbüdösebb), akkor hanyatt fordulok a székről.
Hajam is ilyenkor bezsírosodik, de nem olyan durván.
Ti szoktatok ilyet csinálni? Ez árthat bármiben is?
minden nap fürdök
ez egy alap megszokott tevékenység.
egyébként magyaroknál a napi fürdés a megszokott
de vannak országok ahol 3 naponta fürdenek
PL: hollandiában rádszolnap az apartmanban ha naponta fürdesz, mert hogy minek naponta fürdeni, az vízpazarlás meg egészságtelen(saját tapasztalat)
Amikor dolgozni járok akkor napi 2x fürdök.(reggel-este).
Pénteken és/vagy szombaton amikor bulizni járok, ha hazaérek sajnos nem mindig fürdök és koszosan fekszem ruhástól az ágyba.
Ilyenkor amikor felkelek zuhanyzással kezdek, kiszelőztetek és ugyis minden vasárnap cserélem az ágyneműt.
Igénytelennek nem tartom magam, de azt én is tudom hogy ez egy rossz szokás. :/
Kb. 7-8 nap vagy több a rekordom, hogy nem fürödtem, de mondjuk nekem tényleg nagyon sok szabadidőm van mert még középiskolás vagyok, és ilyenkor szünetekbe nem csinálok sok mindent csak pihenek, de..
Kedves 3-as nem tudom, hogy mi a francot ártottam neked, hogy ilyeneket kívánsz nekem, elmondom itthon lehet, hogy ilyenkor amikor nem fürdök igénytelen vagyok de ezt csak én látom, szagolom, tűröm, élvezem a saját szobámba, meg néha kicsit anyum és testvérem. Mikor suliba járok és programokra megyek, mindig lefürdök előtte szóval nyugodj meg, mások szemében egyáltalán nem vagyok igénytelen. Ezt pár szép hölgy tudná is bizonyítani ;)
# 10
A recskázástól is meg lehet izzadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!