Hogy mondjam meg a férjemnek hogy büdös a szája?
Figyelt kérdés
Már kb 1 éve érzem, de nem mertem neki mondani, mert nagyon sértődékeny. Elég nagy hisztit csapna, meg szegénynek nincs túl sok önbizalma. Sajnos volt, hogy bántalmazott is(megütött) engem meg a közös lányunkat. Hogy mondjam meg neki? 35/N2019. jan. 13. 05:25
1/37 anonim válasza:
menjetek el együtt fogorvoshoz vagy válj el
2/37 anonim válasza:
Szóljál a szomszédodnak, hogy mondja meg neki, de úgy, hogy nem te mondtad. Nem rád fog megsértődni.
3/37 anonim válasza:
Itt inkább te vagy a gáz... Hagyod hogy bántson titeket... Meg is érdemled ezt a pasit.. Szagolgasd csak...
4/37 anonim válasza:
Tedd a szájvizet jól látható helyre és akkor használd, amikor ő látja, meg időnként említsd meg, hogy ellenőriztesse a fogazatát, mert látod, hogy fogköves stb. és az még gondot okozhat.
5/37 anonim válasza:
Azt hiszem itt nem a büdös száj a legnagyobb probléma.
6/37 anonim válasza:
A fogától vagy a gyomrából? Ételallergia vagy candida is lehet. Hosszútávon más betegséget okozhat. Vagyis kialakuló betegség tünete lehet.
7/37 anonim válasza:
Komolyan veri a gyerekeket,te pedig a büdös pofájával foglalkozol? Remélem lesz idő mikor az ilyen féleszüektől elveszik a gyereket.
8/37 anonim válasza:
El kell válni én ilyen féreg melllett nőttem fel hidd el a lányodat kínzod ezzel a legjobban ha nem akarod hogy lelkiisérült legyen vagy őt is durván szétverje (kaptam eleget alkesz kcspgtől)
Akkor ne csak magadra gondolj hanem a kicseszett utódodra. Vagy azt akarod hogy ilyen környezetben nőljön fel majd lelkironcsként élnen és talán 30környékén feldolgozza ?
Más probléma van. Remélem nem az ő nrvén van a lakás..
9/37 anonim válasza:
Biztos mazochista a kérdező és azt szereti ha verik. A párját ő választotta én nem tudom s a jnálni, csak szegény kislányt...
10/37 anonim válasza:
-Kedves Dezső. Egyrészt büdös a szád, másrészt elválok tőled, mert agresszív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!