29N vagyok, 157cm. Szívesen lennék olyan 164-165cm praktikussági okokból. Nem kellene egy csomó esetben más segítségét kérnem a boltban, hogy levegyen nekem vmit a feéső polcról, nem kellene felvarratni szinte az összes nadrágot, amit megvásárlok; nem állnának rajtam hülyén az érdekesebb mintájú/szabású nadrágok (pl. egy csomó tök jó mintás farmernél kb. a bokámnál vagy a lábszáram legaljánál van a minta)... nem rándulna nagyon ki a karom, ha fogódzkodóval kell kapaszkodnom a buszon, metróban.
2019. jan. 12. 22:10
22/33 anonim válasza:
167 vagyok ,nincs bajom vele, de azért szeretnék kicsit magasabb lenni,mert a környezetemben majdnem mindenki magasabb nálam...
17/L
2019. jan. 13. 12:16
23/33 anonim válasza:
164 cm. Alapvetően nincs vele bajom, nem olyan zavaróan alacsony ez, de szívesebben lennék kb 10 centivel magasabb, a magas lányokon normálisan állnak a ruhák.
20/L
2019. jan. 13. 13:09
24/33 anonim válasza:
189cm vagyok és kb 96-98kg, ahoz képest hogy hány éves vagyok jónak tartom, tehát teljesen meg vagyok elégedve a magasságommal.
18/F
2019. jan. 14. 08:10
25/33 anonim válasza:
192cm 18/f
igazából csak néha zavar, hogy itthon mindent velem pakoltatnak a felső polcokoj
a családban én vagyok az egyetlen aki meghaladta a 175öt szóval ez az elején fura volt, de már megszoktam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!