Voltál már olyan helyzetben, hogy nem volt önbizalmad és nem volt teljesen rendben minden, nem voltál magaddal megelégedve, de a külvilág felé (pl elmentél valahova) azt mutattad, hogy meg vagy magaddal elégedve?
Ilyenre szeretnék példákat ha valakinél volt ilyen.
Mit váltott ki belőled ez a viselkedés?
Végül lett önbizalmad? Mitől?
És most nem olyanra gondolok, hogy mindenki jobbnak próbálja magát és az életét mutatni mint amilyen. Hanem teljesen önbizalom hiányos emberek próbálják / mutatják magukat a külvilág fele önbizalommal telinek.
Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat!
Mondhatni az én onbizalmam a beka feneke alatt volt, nagyjabol 2 éven keresztul.
Sajnos nekem rossz tulajdonsagom, hogy nagyon hamar közel tudok kerülni emberekhez, mert társaság kedvelő vagyok, nem az a fajta típus aki a szobaban gubbaszt. Sajnos az onbizalmam elveszteset számos ferfinak köszönhetem. Jó tudom, csak azt lehet kihasználni aki engedi. Ezzel egyébként már most tisztaban vagyok, és van is amit legszivesebben elfelejtenek.
A baratommal jovohonapban leszunk egyutt 1 éve, amikor vele összejöttem meg akkor is 0 volt az onbizalmam. Aztán nagy erofeszitesekkel, de szepen sorjaiban segitett abban, hogy visszaszerezzem a régi onmagam.
Most boldog vagyok. Nem mondom, hogy nincs ami miatt meg ne lennek szegyenlos, vagy kicsit meg onbizalomhianyosnak ereznem magam, de a párom nagyon nagy segitseg volt nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!