Felmérés! Milyen magasak vagytok? És mennyire vagytok megelégedve ezzel?
Hogy viszonyultok hozzá? Szívesen lennétek magasabbak/alacsonyabbak? Nők és férfiak válaszait is várom.
Kort és nemet írjatok!
Előre köszönöm a válaszaitokat.
161 cm
23/L
Sosem volt vele bajom,sőt,nekem így jó,a magasságom zavart az életben a legkevésbé.
174 iszonyatosan zavar. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nők szemében az a férfi aki nem magas, az nem ember.
29 F
175 cm, már megbarátkoztam vele, de sokszor bevertem a fejem a buszon. :D
Inkább a testsúlyom zavar, hízni szeretnék, de az ektomorf alkat sajnos nehezen tud. (50 kg vagyok)
21/L
193 / 23 F
Engem már zavar ez a magasság :D Jobb lenne 183 körül . Munka , tömegközlekedés , megfelelő ruhák kiválasztása . Egyik se megy könnyen ez miatt :D Kegyetlen az élet ...
175 cm
Sosem foglalkoztam a magasságommal, teljesen meg vagyok elégedve vele.
35F
165 cm, elégedett vagyok vele.
22/N
159 centi vagyok
Hát 165-jobb lenne mert a nadrágok alul rongyosak a szoknyák meg hát na tul hosszuak. A felső vásárlás mellbe gázos mert gyerek méretem van 75 hát éret D kosaras mellel amiböl le jön hogy az xxs-es polo sem jön fel, cipzáros pulcsi is szétmegy a gomb meg lepattan az ingről....de közben meg ge_i kicsi vagyok...
De nadrág is szenya felül oké vádli után rongyosan felgyürődik :"D.
Viszont magassarkuval tudok még ellensúlyozni de 35-ös lábam van 😂
4évesnél nincs fiatakabb ruhám csak idősebb ennyire nem kapok semmit magamra... Hát néha évente találok valamit
22/n
165 cm.
Még azért 5 centivel lehetnék magasabb...
18/L
161 cm.
Se magasabb, se alacsonyabb nem lennék.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!