Felmérés! Milyen magasak vagytok? És mennyire vagytok megelégedve ezzel?
Hogy viszonyultok hozzá? Szívesen lennétek magasabbak/alacsonyabbak? Nők és férfiak válaszait is várom.
Kort és nemet írjatok!
Előre köszönöm a válaszaitokat.
174 cm
Őszintén szólva sohasem érdekelt ez a dolog, amúgy sincs értelme nagyon ezen aggódni mert nem mintha tudnál rajta változtatni, még ha nem is vagy elégedett.
Nekem megfelel a magasságom.
20/F
170 cm vagyok. Meg vagyok elégedve vele, nem érzem, hogy hátrányban lennék.
N/20
170cm
Pont jó, nem szeretnék magasabb/alacsonyabb lenni.
25N
191 cm 20F
Kicsit magas de örülök neki, megszoktam már. Csak néha beverem a fejem :)
194cm/25F
nem rossz de tök fölösleges..kb 180-nál leragadt a magasságtudatom úgyhogy átlagos magasnak érzem magam és mindenhova beverem a fejem..
tényleg tök buli, hogy bambulok egy magas embert, hogy wow mekkora, aztán rájövök, hogy 3 centivel nagyobb vagyok..miez'?
173 cm. Szerintem még 2-3 centivel magasabb is lehetnék, ha nem lenne gerincferdülésem... :D
Középiskoláig mindig én voltam a legmagasabb a lányok közül, amit egyáltalán nem bántam, szeretek magasabb lenni az átlagnál. :)
22/N
170 cm vagyok, 2-5 cm-vel szivesen lennék alacsonyabb, mert nagyon sok a korosztályomból a 170-174 cm magas fiú és a barátnőim is pár cm-vel alacsonyabbak nálam.
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!