Mit csináltatok ma, milyen egy napotok, és hogyan vagytok megelégedve az életetekkel?
Semmit. Egy napom semmi.Nem vagyok megelégedve.
Nem vagyok negatív.
Felkeltem reggel 7-kor. Bementem az iskolába. Az valahogy eltelt, kipuskáztam egy témazárót. Végigdicsértem egyik osztálytársam kis autóját amit hosszú évek hisztije után "végre" valahára megvettek neki a szülei... Utána hazajöttem, aludtam mert ez volt az első napom a héten hogy nem kellett suli után még egy teljes műszakot dolgoznom. Egy órája keltem. Megkaptam a fizetésem ami több lett mint amennyit vártam, szóval annak örülök. Azóta youtube-oztam. Most mindjárt eszek valamit, aztán megyek vissza aludni.
A péntekjeim többé-kevésbé ilyenek. A hét többi napján dolgozok suli után. Szombaton haverokkal csinálunk valamit, vasárnap egész nap pihenő.
Nem vagyok elégedett az életemmel, de próbálkozok javítani rajta. És úgy érzem hogy haladok. Messze vagyok attól amit szeretnék, de egyértelműen haladok.
19/F
Kora du.-ig dolgoztam, aminek az értelmét nem látom. Utálok már abban a közegben lenni, de ahogy látom itt a GYK.-n, nem vagyok egyedül, hogy csak nálunk lenne csak zavaros munkahely... Nem volt túl jó napom. Az életem csak most indul egy nagyon meredek lejtő irányába - bár eddig is arra haladt, de mostmár megállíthatatlanul...
Egyre többet gondolkodom a finisen...
felkeltem délután 5-kor, 8 előtt főztem zacskós tésztát, aztán fürödtem és elindítottam a mosógépet
máskor nem ilyen szar, de azzal se vagyok elégedett
Festettem, takarítottam, főztem. Munkát kerestem a részmunkaidős munkám mellé. A macskámmal hülyültem.
Vártam haza a páromat, csináltam neki kaját, majd megnéztünk egy Black mirror részt, röhögtünk a macskán.
Napközben többször megfordult a fejemben, hogy semmi értelme, de felelősséggel tartozom a szeretteim felé.
Nem tudom, hogy meg vagyok-e elégedve. Az, hogy röhögtem a macskán, vagy mosolyogva beszéltem csak egy álarc, közben mögötte ott dübörög a horror.
Miért kellett lepontozni a babást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!