Miért hiszik azt, hogy azért csináltatok piercinget, mert "egyedi akarok lenni"?
Bő 2 hete csináltattam fülporcba piercinget, és még vannak terveim a fülemmel kapcsolatban, de ez volt az első "szokatlanabb". (Van még kettő plusz a cimpa részen).
És amikor mesélem valakinek, (akik tudtak róla, hogy szeretnék), azzal jön, hogy "Lehetsz egyedi csak vigyázz, át ne ess a ló másik oldalára", és hogy ezzel "most ne érezd magam különlegesnek, vagy másnak. " "Ettől nem lettél egyedi."
A probléma csak az, hogy ehhez ennek semmi köze nem volt. Én csak magam miatt csináltattam, mert tetszik, meg mert nekem egyéni jelentése van. Az hogy most egyedi lettem-e tőle vagy sem különösebben nem érdekel. A piercingek már vannak annyira elterjedve, hogy nem számít egyediségnek ha van. Ez csak egy ékszer.
Szóval, miért hiszik ezt az emberek?
19/L
Nekem isvolt, csak olyan amihez nem kell lyukasztani, de felfekszik a porcra, vagy másik az orron
Soha senki nem szolt be, csak néha kaptam csodálkozásokat mint akik soha ilyet nem láttak volna még :)
*most nézem, egy olyat sem dob ki a google, pedig nagyon szép hosszu motívumok mint pl a koldokpiercingnél ami csüngős(a köldökömben ragassztos ékszer volt)
Akkor kezdem érteni a csodálkozásokat, egyet sem tudok linkelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!