Csak engem idegesítenek a vegánok?
Az oké,hogy ő azt választotta,ezt el is fogadom,mindenki azt csinál,amit akar.De,hogy másokra rátukmálja a hülyeségeiket,az már annál inkább felcseszi az idegeimet.
Nem akarok minden vegánt egy kalap alá venni,de akiket én ismerek,azok értéken aluliak.
Egész nap nyomják a dumáikat,hogy-Tudtad,hogy a polip ennyire meg annyira okos,meg tudja,hogy fogságban van tartva.
Olvastam neten,hogy van olyan aki nem adott húst a kutyájának,mert a kutya is úgy döntött,hogy vegán lesz.Ez mi ???
És ebben az a legidegesítőbb,hogy másokra akarják rátukmálni.
Az meg slusszpoén,hogy esznek tojást,meg halakat.
Aki tojást meg halat eszik, az nem vegán, max bizonyos szinten vegetáriánus.
Innentől kezdve nem a vegánokat kell utálni, az illetőt meg le lehet rázni, ha azt se tudja, mit beszél. :)
Ahogy írták előttem is, aki halat-tojást eszik, az legfőbb valamelyest vegetáriánus, de nem vegán. A vegánok semmi állati eredetűt nem esznek.
Én is találkoztma már vegánokkal, sokan vannak, akik nyomulnak, ugyanakkor nem mindenki. Mert ilyennel is találkoztam.
Én szemény szerint a vegánságot hülyeségnek tartom, az ember eléggé mindenevő, kár megvonni tőle ezt-azt - még ha ezzel-azzal pótolják is.
Viszont maga a vegetarianizmus(hm, van ilyen szó?) szerintem nem elítélendő, semmire és senkire sincs jó hatással a túlzott húszabálás. :) Na, megyek, odarakom sülni a karajt.
Persze,én se húst hússal eszek
Csak már idegesít,hogy nap mint nap ezeket a dumákat hallgatom
Meg azt hiszik,hogy undorodok egy állat levágásától.Mondják,hogy nézd meg ezt a videót,meg ezt,ahol leölik a sertést.
Mondtam,hogy, na mutasd :D
Sajnoz ezekkel már nem tudok mit kezdeni
Mondom,hogy engem nem érdekelnek ezek az idiótaságok,de csak akkor is mondja....
Itt nem a vegánokról van szó, hanem arról, hogy rád akarja erőltetni az életmódját.
Én vegetáriánus vagyok kiskorom óta, házi! tejet iszok és a tojást is szeretem, csak sajnos mindig rosszul vagyok tőle. Nekem ez nem tudatos, anyuék azt mesélték, hogy soha nem is ettem meg, vagy ha megettem nagy nehezen, visszahánytam.
Engem anno a suliba mindig piszkáltak, hogy na egyél már egy kóbis szenyót...szóval nekem se a húsevőkkel volt/van bajom, hanem ugyanazzal, mint neked. A ráerőltetéssel :)
Egyébként, a vegánság nagyon nem egészséges. Vannak olyan aminosavak, amiket a szervezeted nem tud előállítani. Bár nekem mindegy, hogy kinek milyen az élete, csak ő tartozik felelősséggel magáért.
Én nem vagyok vegán, de ez még nem zárja ki azt, hogy ne legyek állatgyűlölő, mint pl a kérdező...
Azért, mert nagy ritkán eszem húst(legutóbb kocsonya) még lehet hogy sajnálom a malacot.
Nem én vágtam le, és bízom benne, normális körülmények között múlt ki szerencsétlen.
A legtöbb ember úgy van vele, nem akarja látni, hallani, tudni róla.
De élni meg kell.
De ha rajtam múlna, hogy én szerezzem be az ennivalómat a természetben, valószínű csak bogyókon élnék.
Nem vagyok állatgyűlölő...
Van egy kutyám,és kettő tengerimalacom is,csak hogy tudd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!