Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesítenek a...

Csak engem idegesítenek a vegánok?

Figyelt kérdés

Az oké,hogy ő azt választotta,ezt el is fogadom,mindenki azt csinál,amit akar.De,hogy másokra rátukmálja a hülyeségeiket,az már annál inkább felcseszi az idegeimet.

Nem akarok minden vegánt egy kalap alá venni,de akiket én ismerek,azok értéken aluliak.

Egész nap nyomják a dumáikat,hogy-Tudtad,hogy a polip ennyire meg annyira okos,meg tudja,hogy fogságban van tartva.

Olvastam neten,hogy van olyan aki nem adott húst a kutyájának,mert a kutya is úgy döntött,hogy vegán lesz.Ez mi ???

És ebben az a legidegesítőbb,hogy másokra akarják rátukmálni.

Az meg slusszpoén,hogy esznek tojást,meg halakat.

2019. jan. 10. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%

Aki tojást meg halat eszik, az nem vegán, max bizonyos szinten vegetáriánus.

Innentől kezdve nem a vegánokat kell utálni, az illetőt meg le lehet rázni, ha azt se tudja, mit beszél. :)

2019. jan. 10. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
Több jut nekünk! :)
2019. jan. 10. 21:11
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
:D
2019. jan. 10. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy írták előttem is, aki halat-tojást eszik, az legfőbb valamelyest vegetáriánus, de nem vegán. A vegánok semmi állati eredetűt nem esznek.

Én is találkoztma már vegánokkal, sokan vannak, akik nyomulnak, ugyanakkor nem mindenki. Mert ilyennel is találkoztam.

Én szemény szerint a vegánságot hülyeségnek tartom, az ember eléggé mindenevő, kár megvonni tőle ezt-azt - még ha ezzel-azzal pótolják is.

Viszont maga a vegetarianizmus(hm, van ilyen szó?) szerintem nem elítélendő, semmire és senkire sincs jó hatással a túlzott húszabálás. :) Na, megyek, odarakom sülni a karajt.

2019. jan. 10. 21:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Persze,én se húst hússal eszek

Csak már idegesít,hogy nap mint nap ezeket a dumákat hallgatom

Meg azt hiszik,hogy undorodok egy állat levágásától.Mondják,hogy nézd meg ezt a videót,meg ezt,ahol leölik a sertést.

Mondtam,hogy, na mutasd :D

Sajnoz ezekkel már nem tudok mit kezdeni

Mondom,hogy engem nem érdekelnek ezek az idiótaságok,de csak akkor is mondja....

2019. jan. 10. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

Itt nem a vegánokról van szó, hanem arról, hogy rád akarja erőltetni az életmódját.

Én vegetáriánus vagyok kiskorom óta, házi! tejet iszok és a tojást is szeretem, csak sajnos mindig rosszul vagyok tőle. Nekem ez nem tudatos, anyuék azt mesélték, hogy soha nem is ettem meg, vagy ha megettem nagy nehezen, visszahánytam.

Engem anno a suliba mindig piszkáltak, hogy na egyél már egy kóbis szenyót...szóval nekem se a húsevőkkel volt/van bajom, hanem ugyanazzal, mint neked. A ráerőltetéssel :)

Egyébként, a vegánság nagyon nem egészséges. Vannak olyan aminosavak, amiket a szervezeted nem tud előállítani. Bár nekem mindegy, hogy kinek milyen az élete, csak ő tartozik felelősséggel magáért.

2019. jan. 10. 21:45
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az tűnt fel, hogy a vegánok nagyon sokat, sokkal többet foglalkoznak az étkezéssel, mint mások. Nem hiába van annyi vegán food blogger, Youtuber, Instagram influencer, szerintem nem csak azért, mert meg akarják váltani a világot, hanem mert (ha tudat alatt is) hiányérzetük van, és ezért állandóan az ételen jár az eszük. Ezt abszolút nem rosszindulatból mondom, teljesen nyitott vagyok a téma iránt, egy időben próbáltam is vegán étrenden élni, de mintha kötelező lenne, én is állandóan csak a kajáról tudtam beszélni, gondolni. Nem is tudtam olyan sokáig csinálni, mert hiányzott a hús, sajt, tejföl... Minden tiszteletem a vegánoké, és nagyon sajnálom az állatokat, bárcsak lenne annyi akaraterőm, de sajnos engem nem tudnának meggyőzni, ettől függetlenül szívesen meghallgatom a mondókájukat, engem annyira nem idegesít. :)
2019. jan. 10. 21:55
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

Én nem vagyok vegán, de ez még nem zárja ki azt, hogy ne legyek állatgyűlölő, mint pl a kérdező...

Azért, mert nagy ritkán eszem húst(legutóbb kocsonya) még lehet hogy sajnálom a malacot.

Nem én vágtam le, és bízom benne, normális körülmények között múlt ki szerencsétlen.

A legtöbb ember úgy van vele, nem akarja látni, hallani, tudni róla.

De élni meg kell.

De ha rajtam múlna, hogy én szerezzem be az ennivalómat a természetben, valószínű csak bogyókon élnék.

2019. jan. 11. 06:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok állatgyűlölő...

Van egy kutyám,és kettő tengerimalacom is,csak hogy tudd

2019. jan. 11. 06:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet a vegánokkal, az ember mindenevő és kész, így van kialakítva a szervezete, akárki akármit mond. Aki pedig húsevő állatot tart húsmentes étrenden, azt lecsukatnám, kimeríti az állatkínzás fogalmát. De ahogy előttem írták, mindenki csinálja a saját hülyeségét a 4 fal között. Amíg nem engem traktál, addig nem érdekel, mit eszik. De ugyanez a szemléletváltó mentalitás jelen van más területen is. Futók, bringára szoktatók, de még olyanok is, hogy miért nem iszol pl.
2019. jan. 11. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!