Csak engem idegesítenek a vegánok?
Az oké,hogy ő azt választotta,ezt el is fogadom,mindenki azt csinál,amit akar.De,hogy másokra rátukmálja a hülyeségeiket,az már annál inkább felcseszi az idegeimet.
Nem akarok minden vegánt egy kalap alá venni,de akiket én ismerek,azok értéken aluliak.
Egész nap nyomják a dumáikat,hogy-Tudtad,hogy a polip ennyire meg annyira okos,meg tudja,hogy fogságban van tartva.
Olvastam neten,hogy van olyan aki nem adott húst a kutyájának,mert a kutya is úgy döntött,hogy vegán lesz.Ez mi ???
És ebben az a legidegesítőbb,hogy másokra akarják rátukmálni.
Az meg slusszpoén,hogy esznek tojást,meg halakat.
Persze
Ott kezdődik,ahogy írtad is,hogy RAGADOZÓ állatok
Látott már valaki farkast salátázni vagy tigrist szotyizni ?
A növényi ételek egyszerűen nem megfelelőek nekik
Ne haragudj, de miért töltöd az idődet olyan emberekkel, akik bosszantanak? Akár a vegánsággal, akár bármivel.
Kényszerít valaki, hogy hallgasd a "dumáikat"? Körbeülnek téged a vegánok, és ordítják a füledbe a dolgaikat, vagy hogy nem vagy képes elkerülni a témát?
A neten sem kell olyan cikkeket meg kommenteket olvasnod, ami nem érdekel. Tekerj tovább és kész.
Vagy direkt mész a téma után, hogy aztán hőböröghess, hogy mennyire bosszantanak?
Én egyetlen vegánt ismertem, ő is hót retardált volt. Mindenkinek a szájába rágta, hogy ő aztán semmi "állati eredetűt" nem eszik, mintha ez felsőbbrendűvé tenné őt. Nem vette észre, hogy senki sem kíváncsi rá.
Különben is elég ostoba dolog vegánnak lenni. A vegetáriánusokat még megértem, de most komolyan, a tehénnek mi baja lesz attól, hogy megfejik? Semmi. Sőt, ez szükséges is. Szóval semmi értelme kizárni a tejtermékeket az étrendünkből. Ezzel csak azt érjük el, hogy extrém alacsony lesz a fehérje-bevitelünk.
Elég közeli ismerős,már-már családtag,és egy héten többször nálunk van
Ráadásban az osztályomban is vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!