Mást is idegesítenek a lenéző vegánok?
Szomorú, hogy vannak ilyenek, de ha minden idióta csoport idegesítene, rossz életem lenne.
Sajna nagy isten állatkertje.
Megjegyzem, szimpatizálok a veganizmussal és meg tudom érteni a (normális) vegánokat. De a beképzelt bigott vegánok a saját kis piedesztáljukon iszonyúak.
Nemrég láttam, hogy írták a húsevők egy vegánnak, hogy így dögöljél meg, meg úgy dögöljél meg, menjél legelni stb stb stb.
Valahogy, ha a többség próbál gyalázni bármiféle kisebbséget, azt jelentéktelennek érzik, de ha a kisebbség emeli fel a hangját, akkor azt sokkal durvább támadásnak veszik.
Vannak nyilván lenéző vegánok, de a húsevők kb átlagosan 5x annyira nézik le a vegánokat.
Igen ez már olyan kezd lenni mint egy vallás és én is tiszteletben tartom őket meg alkalom adtán ennék is vegán ételeket, mert nyitott vagyok az újra, de nem tudnám a húst elhagyni és ezt el kell fogadniuk.
Az hogy etikátlan dolog húst enni meg ilyenek arra az a válaszom, hogy sok ember állattartásból él. Az etikus, ha valaki nem tud a gyerekének enni adni?
Köszönjük az általánosítást...
" És félelmetes hogy terjed ez a marhaság..."
Ez max a te szubjektív, egyébként egyértelműen elítélő véleményed. Szerencsére veled ellentétben sokan veszik a fáradtságot, hogy utána nézzenek ennek.
" Az hogy etikátlan dolog húst enni meg ilyenek arra az a válaszom, hogy sok ember állattartásból él. Az etikus, ha valaki nem tud a gyerekének enni adni?"
Ez az érvelés nem működik, mégpedig azért, mert ilyen alapon a dohány és az alkoholipart is támogatni kéne, mert ezekből az iparágakból is rengetegen élnek. Mégsem lesz ettől még jó és szükséges a szereik fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!