Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mást is idegesítenek a lenéző...

Mást is idegesítenek a lenéző vegánok?

Figyelt kérdés
Bűnös meg etikátlan húst enni meg ilyen szövegek...

2018. febr. 3. 20:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
65%

Az ilyen hülye viták, hogy ki a gyilkos, meg ki a lenéző, meg ki a fűevő meg fényevő általában nem úgy indulnak, hogy valaki kijelenti az asztalnál, hogy ő vegán és nekiesik mindenkinek, aki húst eszik.

14 évig voltam vegetáriánus mielőtt vegán lettem és minden.egyes.étkezésnél a tágabb családdal meghallgathattam, hogy csak vegán ne legyek soha, mert abba belehalok, és hülye az összes, mert tuti elpusztulnak az agysejtjeik stb.

Észérvekre, normális hangszínű társalgásra nem nyitott ebben az esetben senki, csak szereti kiadni az agresszióját, mert valahogy automatikusan sértve érzi magát sok ember, ha más nem eszik húst, egyebeket.

Az, hogy én etikailag ezt így tartom helyesnek a magánügyem. Nem kötöm senkinek az orrára, amíg nem jön oda prédikálni, hogy márpedig hús az kell, és egyébként is hülyeség amit csinálok.

Úgyhogy így önmagában a lenéző vegán fogalom szerintem nem helyes - az agresszív, intoleráns mindenevőkre reagálnak sokan így, jogosan.

2018. febr. 3. 23:23
 12/37 anonim ***** válasza:
18%
ennyire polgárpukkasztó vagyok, hogy két kommentem is eltűnt? :D
2018. febr. 4. 01:38
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én vegetáriánus vagok (lakto-ovo) de eszem ágában nincs bántani senkit az étezési szokásai miatt.

Bezzeg engem otthon folyamatosan cs.sztettek, hogy beteg leszel, meg edd meg, stb.

Nemfogják fel, hogy a hústól rosszul vagyok, görcsölök, hasmenés, hányás, stb.

2018. febr. 4. 15:08
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem az összes vegán ilyen. Sőt, szinte biztos, hogy a többségük nem ilyen, csak te a geánok törpe kisebbségét látod.
2018. febr. 4. 16:16
 15/37 anonim ***** válasza:
35%
12: az én kommentjeim is :D gondolom számukra sértő, aztán már jelzik, mert ebből áll az életük. szánalmasak, pedig semmi bántót nem írtam.
2018. febr. 5. 20:09
 16/37 anonim ***** válasza:
77%

Engem nem idegesítenek, inkább szórakoztatnak :)

Érdemes elolvasni FoggyFlatland YT hozzászólásait itt a GYK-n. Azt hiszem, a hozzá hasonlók miatt van sok embernek rossz véleménye a vegánokról.

De vannak köztük kifejezetten értelmes, jószándékú emberek is. Hanonymust pl. egészen kedvelem.

2018. febr. 12. 16:00
 17/37 anonim ***** válasza:
51%
Engem Hanonymus is irritál azzal a nagyképű stílusával mellesleg mindenhol ott van, mintha 0-24ben azt monitorozná h ki mit ír a vegánokról :S
2018. febr. 12. 16:39
 18/37 anonim ***** válasza:
29%
Ja, tényleg, amikor bemásolja ugyanazt a féloldalas szöveget minden második ilyen jellegű kérdéshez, akkor én is kicsit fogom a fejem :) De ő legalább nem szitkozódik, sérteget és tud értelmesen, kulturáltan fogalmazni, ami nem mindegyikükre jellemző.
2018. febr. 12. 18:27
 19/37 anonim ***** válasza:
48%
Elve eszed az allatokat, vagy mi?
2018. febr. 13. 14:12
 20/37 anonim ***** válasza:
53%

Ja, engem is zavarnak.

Azzal egyetértek, hogy a normálisan étkezők közt is vannak ugyanúgy bunkók és lenézőek mint a vegánok közt. De szerintem arányilag nézve tényleg többen vannak a vegánok közt, elég csak beírni a yt-ra pl olyan szavakat, hogy: „disznóvágás” vagy „nyúl elkészítése” és láthatjuk, hogy a kommentelők kb fele olyanokat ír be, hogy „rohadt gyilkosok” és a dislike-ok is majdnem fele a like-oknak. De bezzeg, amikor vegános videók vannak, amikbe olyanokat mondanak pl, hogy aki nem eszik húst az eljut a nirvánába meg, hogy ha mindenki vegán lenne akkor eljönne a világbéke stb, akkormég ezek ellenére is alig látni itt-ott a kötöszködő mindenevők kommentjeit, holott sokkal nagyobb arányban vannak az összlakosságon belül...

2018. febr. 13. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!