Miért nem érti meg ezt a legtöbb ember?
V ki nagyon föl húzhatott téged :( én szívesen elvesznek téged ha gondolod. Persze ha aranyos nő személyében írsz...:)
Igazad van de ez van....
Én a kérdezővel értek egyet, szintén MGTOW-ként: nekem több férfi rokonomat kisemmizték, így volt honnan tanulnom
Ne törődj vele hogy mit írnak ezek a barmok, tudod jól hogy mindez csak megszégyenítés: NEKIK savanyú a szőlő amiért azt csinálhatod amit te szeretnél, ahelyett hogy egy nő igényeit próbálnád kielégíteni, meg aládobni magad a házasságnak
#84: Maximum akkor, ha megházasodott a pasi és a felesége (aki felhízlalta magát 120 kilósra egy évvel a házasság után, meg levágta rövidre a haját, a szexsszel zsarolja a férjét), na az az igazi pinahiány
Egy MGTOW férfinak nem kellene hogy problémát okozzon az, hogy levegye a lábáról a nőket manapság, hiszen úgyis a pénztárca mérete számít (ami jókora, ha nincs felesége meg gyereke az embernek, és nem issza meg nem költi el szerencsejátékokra) 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!