A legtöbb ember miért akar lottót nyerni, amikor fizetésből sem tudnak élni?
Bizonyára mindenki hallotta már ismerőstől, családtagtól hogy "bárcsak" megnyernék X összeget, én ilyenkor megkérdezném tőlük hogy minek? Némelyik embernek jogsija sincs, állításuk szerint nem ráznák a rongyot, akkor meg felesleges.
Egy Parlamenti beosztott sem tudja a havi 1 millióját hova tenni, nincs olyan ember közöttük akire azt mondanám hogy neki megéri mert rááldozza a kocsira, hobbira stb.
Teszem azt 200-300 millió forintból miért lenne túlzás egy pazar házat venni ami még kihasználható 4 fő számára, illetve egy hétköznapi autó, és egy sportkocsi hobbira.
Az az érzésem hogy egy melós ember, ugyan azt az életet élné egy rossz panellakásban.
"A legtöbb ember miért akar lottót nyerni, amikor fizetésből sem tudnak élni?"
Talán pont azért, mert a fizetésükből nem tudnak megélni...
"Némelyik embernek jogsija sincs"
És?
"nem ráznák a rongyot, akkor meg felesleges"
Azért csak másabb abban a biztos tudatban élni, hogy van házad, autód, biztosított jövőd.
"Egy Parlamenti beosztott sem tudja a havi 1 millióját hova tenni"
De, tudja...
"Az az érzésem hogy egy melós ember, ugyan azt az életet élné egy rossz panellakásban."
Valószínűleg csak te érzed így...
Ha én megnyerném a lottót biztos így élnék.
https://www.youtube.com/watch?v=vYhatA0U6S0
Na jó azért ennyire durván nem, mert ehhez az életvitelhez édeskevés egy lottó nyeremény. :D
Némelyik embernek jogsija sincs - ennek meg mi köze a lottó főnyereményhez?
Én is teszek fel hülye kérdést: miért van itt ennyi felesleges, ostoba kérdés, mint ez is?
Ennek a gondolatmenetnek se eleje se vege.
De inkabb azt mondanam amit a 2. Hozzaszolo, hogy nem tudnak a lehetoseggel elni, mert nincs meg hozza a megfelelo tapasztalat, hogyan is kell ennyi penzzel banni. Sajnos sokan tenyleg ugy jarnak ahogy leirta... es ez teny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!