Egy aspergeres tudna mesélni milyen így élni?
Figyelt kérdés
Érdekel nagyon, hogy mit gondolnak. Meg hogyan gondolkodnak mondjuk, ha meglátnak egy másik embert. Gondolom nem ugyanaz jut eszébe, ami nekem vagy a többi embernek.2018. dec. 23. 21:37
31/32 anonim válasza:
30 vagyok
Volt nekem is pár téma amiről infókat gyűjtőtem, de általában semmi más nem érdekelt akkor csak azzok.
Pl legelsőnek a dínó, most a vonatok (vagy bármilyen tömegközlekedés) (nem infógyűjtést csinálok most, csupán szeretek vele random helyekre utazni és azon a helyen ahol kitesz kicsit körbenézni, megismerni a környéket. amikor van időm rá.)
Mindig is szeretem más úton menni suliba, inkább kerültem nagyokat csakhogy ne úgyan azon menjek mindig. 1 buszal lehetet, de én 90%ban legalább a hévre átszálltam.
Jelenleg fotózni szoktam más hobbim nagyon nincs.
Az írásom ronda, a ceruzát markolva fogom, úgy tudok csak írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!