Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiùk, mit tennètek meg szerelm...

Fiùk, mit tennètek meg szerelmetekèrt, hogy boldog legyen? Pèldák.

Figyelt kérdés

2018. dec. 22. 18:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Van ilyen pasi, miért ne lenne, csak amiket leírtál, azok szerintem önmagukban kicsit felszínes dolgok, de attól még fakadhatnak mély érzelmekből.

Meg ahogy te se vagy olyan tapasztalt párkapcsolatok terén (érezhető a leírtakból) ugyanúgy a te korosztályodban a "pasik" ugyanígy gondolkoznak, mert ők ugyanúgy tapasztalatlanok, és ez teljesen rendben is van így.

Csak arra akartam kilyukadni, hogy majd 15 év múlva, mikorra elfogyasztasz 10-20 fiút, másképp fogod látni ezt, mást fogsz értékelni, és mást fogsz keresni is.

2018. dec. 22. 19:51
 22/31 A kérdező kommentje:
Idős vagyok ès nehezemre esik kiìrni a Fèrfi szòt,mert,olyan manapság nem lètezik...vagyis ritka,mint a fehèr hollò.
2018. dec. 22. 19:51
 23/31 anonim ***** válasza:

#16-18 beszívtad..nem vagyok írkálós kedvemben ezért most nem fejtettem ki amit te igen..viszont a kérdező megértette amit közölni szerettem volna vele..

a piros mezőben fehér szívre meg ne irigykedj, megérdemeltem már :)

2018. dec. 22. 19:52
 24/31 anonim ***** válasza:

Én se fejtettem ki, csak javasoltam ennek a pszichológiai alapjainak utána olvasni, érdekes téma, sok dologra rávilágít, más fényben tünteti fel a dolgokat.

Érdekes az emberi agy, milyen összetett, és hogy a kémia hogy játszik az emberrel, hogy ösztönösen működjön a szeretet, és a párkapcsolat.

Szerintem érdemes tisztában lenni ilyenekkel, mert sok dolgot tisztábban lát az ember, hogy mi történik maga körül.

A szívecskét meg nem irigylem, én is küldenék neked, mit bánom én, semmibe nem kerül, csak gépről nem tudok. :)

2018. dec. 22. 20:01
 25/31 A kérdező kommentje:
Èn nem akárkinek kűldök szìvecskèt :P
2018. dec. 22. 20:07
 26/31 anonim ***** válasza:
na jó, csak vicc az egész.. :)
2018. dec. 22. 20:08
 27/31 anonim ***** válasza:

De hogy végül mondjak egy példát is, mesélek az egyik kedvesemről, mit tettem érte.

Hogy egyetlen alkalommal se vettem neki virágot.

Egyikünk se díjazza, ha agyatlan "szokások" miatt irtanak valamit fölöslegesen.

Soha egyetlen alkalommal se vittem étterembe, mert nem szerette a tömeget.

Soha egyetlen alkalommal se takarítottam ki "helyette" mert kimondottan rosszul érezte magát miatta, úgy érezte, hogy az az ő dolga és minimum abba ne szóljak bele.

Ellenben kigyógyítottam egy olyan durva pánikbetegségből, ami megbilincselte fizikailag, lelkileg, minden téren rettenetesen szűk keretek közé szorította az életét.

Én minden falat lebontottam, minden kaput szélesre tártam előtte, és új életet adtam neki.

Ezt tettem meg azért, hogy boldog legyen.

2018. dec. 22. 20:08
 28/31 anonim ***** válasza:
Lehúznám a wc-t szarás után
2018. dec. 22. 21:26
 29/31 anonim ***** válasza:

Szereznék neki egy jól fizető állást, hogy ne unatkozzon otthon.

"...szerelmeslevelet ìrnèk neki s elkűldenèm munkahelyère..."

2018. dec. 22. 22:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Bármit :-D
2018. dec. 23. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!