Fiùk, mit tennètek meg szerelmetekèrt, hogy boldog legyen? Pèldák.
"homlok puszi...azt tanácsolom(az a tisztelet jele)."
:D
Ezt valami fencafe-n olvastad?
Szerintem a kislányának szokott valaki homlokpuszit adni, nem a párjának. Ez pont annak a jele, ha egy kislányt nem hogy páromnak, de még nőnek se tekintek, vagy véletlenül se akarok tőle semmit.
Ennél kiábrándítóbb nem létezik.
A #10- es ùri embernek szòlt az "èrt engem".
A homlok puszit a testbeszèd könyvben olvastam... (metakommunikacio,ha jòl ìrtam).
Èn mindent megtennèk a kedvesemèrt...különben èn sem várnám el.
"Ha szeretsz valakit a kedvèèrt teszed."
"Ezert van ennyi megcsalas meg valas"
Ez így ebben a sorrendben helyes.
Azért van annyi válás, mert a kezdeti fellángolás miatt sokan megjátsszák magukat, és olyan viselkedést mutatnak, ami távol áll a személyiségüktől.
Csakhogy önmagunk személyiségét nem lehet hosszú időn keresztül prostituálni, ezért ezt előbb utóbb mindenki feladja.
És sajnos ekkor, akár évekkel később kezdik el megismerni egymást a párok igazából, és akkor derül ki, hogy akit addig ismertek, annak nyoma sincs.
És pontosan emiatt van rengeteg válás.
Fordítsd meg a helyzetet.
Te, mint tennél meg egy férfiért, hogy az boldog legyen?
Egyébként ennek roppant egyszerű a pszichológiája, van erre egy jó mondás is, ami ezt tökéletesen kifejezi:
"jobb adni, mint kapni"
ami azt jelenti, hogy ha egy szeretett személyt megajándékozunk, akkor az ő öröme boldogsággal tölt el minket.
Tehát amit olyan röhögve kiírtál, hogy:
"Vagy magadat szereted es önmagad miatt tennèd 😄😄"
...azzal pontosan a lényegre tapintottál. Ez egy bonyolult kölcsönhatás, és igen tapasztalatlan és felszínes személetre vall annyit látni az egészből, hogy ha szeretsz valakit, megteszel érte valamit.
Ez egy lányregényben lehet hogy kivált némi nedvesedést, de az életben így , ebben a felállásban, és összefüggésben, nem létezik ilyen jelenség.
Èn megmaszìroznám a talpát,agyon puszilgatnám,rendelnèk neki pizzát :D,
nem zavarna,ha dobálná a ruháit,szerelmeslevelet ìrnèk neki s elkűldenèm munkahelyère,főznèk neki kávèt...kiszolgálnám 💜💜💜💜💜💜
10-es "úriembernek" is ajánlom figyelmébe az önzetlen szerelem pszichológiájának az alapjait.
Csak hogy közhelyek pufogtatása helyett legyen már némi alapfogalmunk egy témáról, ha már hozzá akarunk szólni.
Egyébként örülök neked, hogy léteznek ilyen nagy reményű tiszta fiatalság, mindenki így kezdte.
Majd ha úgy fogod kezdeni a kérdést, hogy férfiak, és nem fiúk, és magad mögött tudsz néhány párkapcsolatot, 1-2 dolgot te is másképp fogsz látni.
Ezt nem okoskodásból mondom, csak beszélgetésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!