Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit tennétek meg a szerelmetekért?
Figyelt kérdés
Például ha a kapcsolat úgy lenne megoldható hogy iskolát kell váltanotok megtennétek érte?2017. aug. 30. 16:34
2/5 anonim válasza:
Ha olyan iskolába volnék,ahol azt tanulom amit szeretek és amivel foglalkozhatok felnőttként is,akkor nem.
A jövőm fontosabb,hogy majd az akkori feleségemnek/gyerekeimnek ne kelljen soha szűkölnie vagy valami.
Ha iskolát váltanék egy fellángolásért azzal magamat végezném ki.
3/5 anonim válasza:
Nem váltanék iskolát. Sőt semmin nem változtatnék, ha valami nem tetszik keressen mást. Akkor valószínű nem engem szeret hanem akit belém képzel. Nem szorulok rá senkinek az elvárásaira.. Annyi hal van a tengerben ;) hallotatok már arról hogy a szeretet feltétel nélkül van? 15)F
4/5 anonim válasza:
Nem váltanék. Miért kéne azért ugyanabba az iskolába tanulnunk, hogy járhassunk? Vagy ha annyi a távolság, vegyen a családunk új házat?:)
/Csalódnék is a páromban, hogy ha ezt elvárná tőlem/
5/5 anonim válasza:
Én mondjuk megtenném. A mostani sulimat utálom (nem nekem való) és csak azért maradtam, mert ő is oda jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!