Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölnétek a szerelmetekért? Vagy nem piszkolnád be a kezed?
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 14:40
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudnék embert ölni.
3/9 anonim válasza:
Nincs az az ember, aki ölésre venne rá.
4/9 anonim válasza:
Próbálnám úgy megoldani a dolgot, hogy ne kelljen ezt tenni.
5/9 anonim válasza:
Nincs az a helyzet, akiért ölni kéne.
Ne légy primitív.
Ésszel is el lehet intézni bárkit, de kinek miből van több a zsákjában ugyebár..
7/9 anonim válasza:
Ölni nem ölnék, de aki esetleg ártana a szerelmemnek de nagyon akkor kicsinálnám annyira hogy hosszú évekig szenvedjen, sőt meghalni sem engedném, mert akkor az olyan mintha megszabadulna a szenvedéstől. Persze ez is helyzetfüggő, én nagyon sok dolgot elengedek magam mellett, nem vagyok az az erőszakos, verekedő típus, de egyszer már hozták ki belőlem azt az indulatot amikor egy srácnak akkorát bevertem hogy eltört az orra. Persze utána megbeszéltük, azóta jóba is vagyunk, csak akkor annyira felcseszte az agyam hogy hirtelen felindulásból tettem amit tettem.
9/9 anonim válasza:
Ha bántanák akkor igen, ha orvosi műhiba és meg lehetett volna menteni csak leszarták, szintén. ha megnyomorítanák mondjuk autóbalesetben,amiben egyáltalán nem hibás, megintcsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!