Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, lányok! Ti ha kapcsolatb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ti ha kapcsolatban vagytok akkor mit tennétek meg a szerelmetekért?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel messze laknátok egymástól és ha a szülők se engednék h találkozzatok ettől függetlenül szakitanátok egymásra időt?

Mit tennétek meg a kapcsolatotok érdekében?

2018. jún. 25. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben leginkább azt lehet tenni, hogy minél többet beszélünk videochaten, erre jó a skype vagy akár a messenger is (kinek melyik tetszik jobban). Ha megoldható, néhányszor találkoznánk, főleg most hogy nyár van. és nem kell tanulni, így lehet hogy a szülők is engedékenyebbek lesznek.
2018. jún. 25. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szeptembertől mindegyikünk kolis lesz, két egymástól elég messzi városban, de nem tervezünk emiatt szakítani. Megtesszük, ami tőlünk telik, aztán majd kiderül hogy megy :)
2018. jún. 25. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Mi 100 km-re lakunk egymástól, mégis heti legalább egy napot ott vagyok náluk, kivétel akkor, ha valami "hosszú esemény" közbejön, pl nyaralás. Nekem elutazni hozzá nem áldozat, semmibe sem telik, inkább kevesebbet költök magamra, de meglegyen a buszjegy ára stb. Nem tudom, hogy így meddig fogjuk bírni, mivel jön majd az egyetem (nagyon félek ettől, hiszen így alig lesz időnk egymásra), de az elmúlt több mint fél évben hibátlanul működött a kapcsolatunk, és ha rajtam múlik, ez így is marad.
2018. jún. 25. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Más országba költöztem, sokat járok haza, összejöttünk, rávettem apumat, hogy költözhessek vissza a nagymamámhoz, és a régi sulimban végezzem el a tanulmábyaimat.
2018. jún. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!