Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki abszolút nem sminkel?

Figyelt kérdés
A haját sem lövi be, csak természetesen néz ki. Ettől függetlenül teljesen ápolt, és ad magára.

2018. dec. 16. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. Sminkel, nem sminkel ő dolga. Emiatt se kevesebb, se több nem lesz.
2018. dec. 16. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

Irigylem.

Ha megtehetném, én sem sminkelnék, de sajnos muszáj, mert a bőröm sem túl szép, a szempillám meg nem is látszik, szóval korrektor és szempillaspirál nélkül kb ijesztgetni lehet velem.

2018. dec. 16. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Magánügye. Nem tudom, mi számít hajbelövésnek, de én azért fésűlködni szoktam, hogy ne úgy nézzek ki, mint aki most kelt ki az ágyból. Szempillaspirál nálam is játszik, egy kis BB krémmel, ennyi.
2018. dec. 16. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
2%
Kár hogy nem ismerem? Vmi ilyesmi..
2018. dec. 16. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Tegnap épp sminkmentes lányt tartottam vonzónak, érdekes volt, mivel nem is volt szép bőre, ami nekem általában fontos, de végérvényben az összkép számít leginkább.
2018. dec. 16. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Szuper, nem lenne gond vele, elfogadnám így.
2018. dec. 16. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ez a stílusa.
2018. dec. 16. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Imádnám, ha a korom erre predesztinálna. Mint ahogy a magam idejében is imádtam az ilyen csajokat.
2018. dec. 17. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ilyen lány ma már sajnos nem létezik!

Aki rá tud cáfolni, az legyen szíves bemutatni nekem azt a lányt!

2018. dec. 17. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sem sminkelek, szerencsére természetesen dús a szempillám és a szemöldököm is (azt néha kicsit szedem, de csak a kósza szálakat, attól a vékony szemöldöktől hülyét kapnék), ráadásul a bőröm sem pattanásos, így nincs szükségem sminkre. Idegesítene is...
2019. aug. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!