Miert kezdek el szorongani, ha olyan ember van korulettem akivel abszolut nem szimpatizálok?
Szombaton voltam egy hazibuliba,ahol jo par olyan ember volt ott akivel nem szimpatizálok (ok se velem) es amint megláttam oket teljesen megváltoztam arra a napra.Mintha nem is en lettem volna az aki.Szorongtam nagyon,es meg szarul ereztem magam miattuk mert ott voltak.
18F
Hogyan szórja ki őket? Biztos nem a barátai, ha egyszer ennyire nem bírja őket.
Ne rájuk figyelj, Kérdező, hanem azokra akiket kedvelsz.Van valami konkrét problémád az illetőkkel?
Ignoràlni kell azokat akik csak lehúznak mentàlisan, kezelheted őket emberként, de még kell húznod egy hatàrozott vonalat meddig mész el, a probléma gyakorlatilag abból jön, hogy teljesen más gondolataik vannak, màs célok, mint neked és a cselekedeteik is ezt tükrözik
Amit tehetünk, hogy megtaláljuk önmagunknak mi az amit akarunk az élettől (elképzelhető hogy ők ebben előrébb tartanak mint te és ezt irigyled bennük)
Nem rossz emberek ők csak különbözőek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!