Mi lehet Puzsér Róbert mbti típusa?
Kedves 30-as válaszadó!
Nem tudom, milyen felfogással kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki azt higyje, jobban ismer egy embert, mint az saját magát.
A videóból kitűnik, hogy tudják melyik betű, melyik típus mit jelent. Nem olyan bonyolult, hogy ők ne értsék meg.
Puzsérnak van egy magánélete, amit nem nagyon szeret kiteregetni, ezért nem is ismerjük azt, pont emiatt csak a közszereplése alapján tudjuk megismerni a személyét és az semmiképpen sem nyújt teljes képet. Entp-ként mondom, hogy "szerepléskor" én is más képet nyújtok magamról és szeretem Jungot is.
"A videóból kitűnik, hogy tudják melyik betű, melyik típus mit jelent"
1. Nem betűk alapján tipizálunk mert félrevezető. A funkciok sorrendje alapján, arrol pedig egy szót se szoltal. Erős a gyanum hogy nem is ismerik.
2 A videobol kitünik hogy a betűket se jól értelmezik és nem tudják a tipusok mit jelentenek. ENTP nem vitázot jelent. Egy gagyi fantázia név. A tudásuk még csak felületesnek nebezhető mert alapfogalmakat se ismernek.
Ismerek es sokat beszélek ENTPkel. Robi gondolkodasat is jol ismerem. Nem ENTP és nem is tudja mitől ENTP valaki. Levezettem miért nem.
Egy ENTP nem személyemet támadta volna, hanem logikus ellenérveket hozott volna az érveimre. Nagyon jók benne. Te meg se probáltad.
3 Nem mondtam hogy jobban ismeriem mint ő magát egy szóval se.
Ő nem ismeri az MBTIt és én igen, akkor pedig igen,
tudhatom jobban a tipusát mint ő maga.
Érdekes. Akik ismerik a rendszert es Robit, nem tartják ENTPnek de valamilyen NJnek.
Az orvosom se ismer jobban magamnál de jobban tudja ertelmezni a labor leletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!