Puzsér Róbert miért vizionál mindenhova női elnyomást meg gender valamit? Én fiú vagyok de tudom jól hogy a nőket elég sok attrocitás éri és semmi nem igaz abból amit levág.20f
Puzsérnak ez a trükkje ahhoz, hogy a köztudatban maradjon. Nem csak ez az egész nőgyűlöletesdi, hanem úgy általában a közéleti trollkodás és teljesen felesleges konfliktuskeresés más hírességekkel.
Még anno, amikor az egyik tehetségkutatóban volt a nagy megmondóember, adott egy interjút, amiben elmondta, hogy ez az egész őt full hidegen hagyja, és csak azért játssza a tahó állatot, hogy az emberek felfigyeljenek rá, rákeressenek a nevére, és aztán lássák, hogy amúgy ő intellektuális ember, akinek van üzenete is a habzó szájon kívül, és végül is jó lenne azt hinni, hogy a nők iránti ellenségeskedése is csak ennek a része, de hajlok rá, hogy ez szívből jön.
Tényleg nehéz eldönteni, hogy komolyan beszél-e, miközben olyan baromságokat írt ki az "apu azért iszik [...]" oldalára, hogy teljesen természetes, hogy a házas férfiak minden számukra tetsző nővel félrek...úrnak, hiszen ez egy ösztön, és a feleségük a házsártos börtönőr, mert rájuk kényszeríti a monogámiát, viszont olyan kitartóan áll ezek mellett a gondolatai mellett, hogy azt is nehéz elképzelni, hogy csak trollkodás az egész.
Mert mostanában rászállt pár netes díszfeminista- szerintem pár dolog miatt okkal. Amúgy valamelyik femin mondta, ha ő vágna le ilyen kiabálást, mint a Puzsér, akkor mutogatnának rá, hogy nézd a hisztis nőt. Hát ebben igaza van a csajnak.
Másrészt Puzsérnál ez inkább médiahekk, csak sajnos a mostani követői (akik tibiatyás prolik nagyrészt) a mondandója felét sem fogják fel, csak azt hogy hú a feministák ellen van (pedig nem, Puzsér feminista, elég a régi filmkritikáit megnézni, érzékeny nyúl a témákhoz).
"...hogy teljesen természetes, hogy a házas férfiak minden számukra tetsző nővel félrek...úrnak, hiszen ez egy ösztön, és a feleségük a házsártos börtönőr, mert rájuk kényszeríti a monogámiát..."
Miért, ÚGY ŐSZINTÉN, NEM ÍGY VAN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!