Mi lehet Puzsér Róbert mbti típusa?
Önmagáért beszél, hogy egy olyan embert próbálnak bekategorizálni, akit csak médiából ismernek, aki mégcsak ki sem tötltötte ezt a "tesztet"...
Ez bizonyítja azt, amiről beszélek...
Valami 4 betűt "rá kell aggatni"...
Merthogy személyes kapcsolat sincs az illetővel, sőt, ki sem töltötte, de be kell tenni egy skatulyába e teszt alapján, azért.
Az pedig, hogy válaszaim lepontozásra kerülnek azt bizonyítja, hogy masszív előítéletesség van...
Király a teszt - 100%
Rossz a teszt - kategorizál: 0%
Tanultam pszichológiát főiskolán, szigorlatoztam is belőle.
szakmabeliekkel is beszéltem.
Ismeretlenül a megtippelés, becsülgetés, laikus pszichológia alkalmazása csak károkat okozhat.
Azt, hogy én miről hallottam, vagy miről nem, ne tippeld meg.
Nincs személyes kapcsolat az illetővel. És? Még mindig nem értem, miért ne lehetne kategorizálni csak úgy kíváncsiságból.
Nekem nem az a bajom, hogy ez (állítólag, bár én mást is hallottam) nem megalapozott dolog. Ha így van, én elfogadom. Csak két probléma van: 1. Nem is kell annak lennie, 2. Nem ez a lényeg (első sorban ezért kaptál 0 százalékot, és ezt remélhetőleg valahol ott mélyen te is tudod). Ez csak érdekesség, van, aki fogékony az ilyen dolgokra, és elgondolkodik, hogy az adott személy vajon hová tartozna, mert miért ne? Akit meg nem érdekel, az ne válaszoljon, szerintem ez nem egy nehéz feladat egy felnőtt ember számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!