Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet Puzsér Róbert mbti...

Mi lehet Puzsér Róbert mbti típusa?

Figyelt kérdés

2018. dec. 14. 11:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
39%
Itt, e kérdések kapcsán lehet ezt látni, pl. ilyen típus alapján keresnek párkapcsolatot stb...
2018. dec. 14. 19:05
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
De ők nyilván más emberek, nem pont a kérdező. Általánosítasz, tehát te sem vagy különb az általad kritizált embereknél, sőt. Te még álszent is vagy és felsőbbrendűnek tartod magad, csak mert képtelen vagy felfogni, hogy attól, mert az MBTI nem egy tudományosan bizonyított dolog, még nem lesz egyenlő a horoszkóppal.
2018. dec. 14. 19:10
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ez alapján élik az életüket. Ez csak érdekes, ennyi az egész. Túl komolyan veszed...
2018. dec. 14. 19:13
 14/34 anonim ***** válasza:
19%

Önmagáért beszél, hogy egy olyan embert próbálnak bekategorizálni, akit csak médiából ismernek, aki mégcsak ki sem tötltötte ezt a "tesztet"...

Ez bizonyítja azt, amiről beszélek...

Valami 4 betűt "rá kell aggatni"...

2018. dec. 14. 19:14
 15/34 anonim ***** válasza:
És ez egészen pontosan miért is bizonyítja?
2018. dec. 14. 19:16
 16/34 anonim ***** válasza:
36%

Merthogy személyes kapcsolat sincs az illetővel, sőt, ki sem töltötte, de be kell tenni egy skatulyába e teszt alapján, azért.

Az pedig, hogy válaszaim lepontozásra kerülnek azt bizonyítja, hogy masszív előítéletesség van...

Király a teszt - 100%

Rossz a teszt - kategorizál: 0%

2018. dec. 14. 19:18
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Hallottál már arról, hogy az MBTI az emberek viselkedését veszi alapul, ez alapján jön ki valakinek a típusa? És arról, hogy mi mind a Földön élünk, ezért látjuk, hogy a többi ember hogy viselkedik, így a típusukat is meg lehet tippelni? És mi a helyzet a kognitív funkciókkal? Ja, hogy még nem is hallottál róluk, mert szűk látókörű vagy és csak az általánosításhoz értesz. Sajnállak.
2018. dec. 14. 19:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
#16: Azért kaptál megérdemelten 0%-ot, mert nem az volt a kérdés, hogy te mit gondolsz a tesztről. Ennyi.
2018. dec. 14. 19:25
 19/34 anonim ***** válasza:
34%

Tanultam pszichológiát főiskolán, szigorlatoztam is belőle.

szakmabeliekkel is beszéltem.

Ismeretlenül a megtippelés, becsülgetés, laikus pszichológia alkalmazása csak károkat okozhat.

Azt, hogy én miről hallottam, vagy miről nem, ne tippeld meg.

2018. dec. 14. 19:28
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs személyes kapcsolat az illetővel. És? Még mindig nem értem, miért ne lehetne kategorizálni csak úgy kíváncsiságból.

Nekem nem az a bajom, hogy ez (állítólag, bár én mást is hallottam) nem megalapozott dolog. Ha így van, én elfogadom. Csak két probléma van: 1. Nem is kell annak lennie, 2. Nem ez a lényeg (első sorban ezért kaptál 0 százalékot, és ezt remélhetőleg valahol ott mélyen te is tudod). Ez csak érdekesség, van, aki fogékony az ilyen dolgokra, és elgondolkodik, hogy az adott személy vajon hová tartozna, mert miért ne? Akit meg nem érdekel, az ne válaszoljon, szerintem ez nem egy nehéz feladat egy felnőtt ember számára...

2018. dec. 14. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!