Segítség? Apám egy kiégett kommunista, szigorú, korlátoz mindenben, és már nagykorú vagyok.
"Kiégett kommunista" 52 évesen. Lol :DDD
Szerinted ha jobb oldali lenne a politikai állásfoglalása, akkor kevésbé lenne ilyen a személye, amit leírtál???
Amúgy megoldás pofonegyszerű; Állj a saját lábadra, menj el dolgozni, bérelj magadnak akár egy szobát, s azt csinálsz amit akarsz, úgy élsz a SAJÁT pénzedből ahogy tetszik!
Ne rinyálj, légy önálló!
Saját lakásod van, egyedül laksz, leszámítva, hogy néha ott alszik apád. Akkor mész haza amikor akarsz, akkor fürdesz amikor akarsz. A magad ura vagy!
Viszont ez érvényét veszti akkor ha nem a saját pénzedből tartod fent magad! és valószínűleg erről van szó, ha zsebpénzről/költőpénzről beszélünk.
Nem kommunista, hanem elmebeteg, ostoba ember. Én csak 3 évvel vagyok fiatalabb apádnál, és a 80-as években is sokkal lazább volt a legtöbb szülő, és mi is 3 gyereket neveltünk fel. Igaz, tőlünk nem kaptak lakást, csak szeretetet, és egy nyugodt családi életet. Ma már mindhárom önálló.
Amúgy én is ismerek ilyen embert, aki a 30+ éves fián zsarnokoskodik, és ugyanígy a vagyonával él vissza. Vett a fiának házat, de kizárólag amelyik neki megfelelt, vett autót is, de azt se a fia választhatta ki, hanem egy tök égő, ezer éves, idétlen színű kisautót vett neki, nem engedi nőzni, mert a nők csak a pénzre mennek stb.
Erre az az egy megoldás létezik, hogy állj a saját lábadra, ne függj tőle, ha kell, menj el 500-km-re vagy külföldre, hátra se nézz, szakítsd meg vele a kapcsolatot, cserélj telefonszámot, és ne is tudja, hogy hol vagy. Félévente hívd fel szám nélkül, hogy megjött-e az esze, vagy a maradlk is elment. Ha megjött, akkor új alapokra lehet helyezni a kapcsolatot, addig meg nyomd ki a telefont az első rossz szónál.
Igenis megvan adva hogy meddig maradhatok fent, valamint hogy meddig lehetek "kint", tehát hogy fél 8 ra hazaérni stb, + még a haverok előtt éget telefonba a "fürdéssel" stb.
Olvasd el a dolgokat, akkor is ha még lusta is vagy elolvasni az ember dolgát, én megtisztellek hogy elolvasom a hosszú mondataidat, jó lenne ha ti is megtisztelnétek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!