Gáz, hogy kommunista dalokat hallgatok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok komcsi, de ma unalomból böngészgettem youtubeon régi, úttörő meg hasonló dalokat és, bár én teljesen más zenei stílust tekintek a kedvencemnek, EZEK A ZENÉK K. RVA JÓK!
Egyszerűen olyan iszonyat jó hangzásuk van, hogy lassan 10 órája folyamatosan a Májusköszöntőt meg a Felszabadulás dalát hallgatom mert orgazmus közeli állapotba visz minden egyes meghallgatással..
16/F
2016. szept. 17. 21:35
2/5 A kérdező kommentje:
Bes.zarsz, ezek kajak jók.
Elmegyek én elmegyek én katonának
2016. szept. 17. 21:58
3/5 anonim válasza:
Hát én meg rasszista/fasiszta metált szoktam. Nincs jogom ítélkezni.
4/5 anonim válasza:
ÁÁáá... Én nem is tudom, hogyan találhattál rá ezekre! Mi fog meg téged egy kommunista dalban?
"Éljen Sztálin és Lenin testvér" meg ilyenek?
5/5 anonim válasza:
Rájuk kerestem, szép a hangzásuk, azért mert kórusban énekelnek! De nem az én stílusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!