18 évesen nagykorú vagyok, elméletileg felnőtt, de még sem érzem magam annak? Ez betehető annak, hogy?
Igaz, én még nem vagyok 18,csak 17. De a legnagyobb örömöm, amikor a gyerekkori óvodás barátnőimmel éjszaka kilógunk és beszökünk a játszótérre, ahova max 12 évesek mehetnének be:)
Mindenki azt hiszi kettyós vagyok, főleg, mikor megnézik közelebbről a szememet. Az egyik zöld, a másik kék :D
Nincs erre törvény, hogy annak kell érezd magad. Leginkább majd az élethelyzetek hozzák magukkal azt, hogy “felnõsz”, amikor már valódi felelõsséggel teli helyzetekbe kerülsz.
Van aki 25-30 évesen sem érzi magát felnõttnek, van aki öregkorában is gyerekesen viselkedik néha, sokféle variáció van. De egész fiatalon is lehetsz érett szellemū, ha olyan élethelyzetekbe kerülsz....
Én addig nem éreztem magam felnőttnek, amíg nem volt saját keresetem és nem költöztem külön tök egyedül, akkor tapasztalja meg az ember, milyen saját lábra állni.
szóval nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!