Mi a véleményetek erről a sztoriról? Kinek van igaza?
A, aki adott
B, akinek eredetileg adta
C, akinek szerintem nincs igaza
A történet röviden annyi, hogy A adott egy pár száz/egy-két ezer forinos tárgyat B-nek, amire A azt mondta, hogy neki felesleges porfogó, és már évek óta megvan. B végül azt mondta, hogy neki nem kell, erre megkérdezem A-t, hogy nekem adná, aki erre azt mondta, hogy persze. (ez kb 2 hete történt) Megköszöntem, elvittem. Erre ma felhozta nekem C A előtt, hogy ő azt hitte, hogy azt B vitte el, és ezért Ő meghívta egy italra. A erre azt mondta, hogy visszahivja C-t, aki ezt elutasította, majd rám nézett. Én nem szóltam semmit.
Amúgy én ezen nagyon felhúztam magam, mert C-nek semmi köze nem volt a mi dolgunkhoz, mégis azt éreztem, hogy C ezzel arra akar utalni, hogy fizessem ki neki azt az italt. (Ja és B nem tudott erről)
Szerintetek itt kinek van igaza? Vagy mi a véleményetek erről?
C minek hívta meg A-t?
C kussoljon a pitc$@ba.
Xard le, porfogó volt, ingyen kaptad, nem tartizol senkinek semmivel, még A-nak sem akitől eredetileg van a holmi, mert ő lemondott róla, elajándékozta.
Tehát C saját költségére azt hív meg akit akar, de ne tegyen szemrehányást, ráadásul olyan dologban amihez semmi köze.
De tényleg, C minek hívta meg A-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!