Szerintetek kinek van igaza?
Egy nyelviskolával felvettem a kapcsolatot és megkérdeztem hogy van-e tanár aki az xy kerületben tanít. Mondták hogy mivel ott van a központ mindenki ott tanít, mondtam erre hogy szuper. Személyesen beszéltem az ajánlott tanárral és ott kiderült hogy ő egy másik kerületben tanít családi okok miatt. Mondtam neki hogy köszönöm szépen de akkor nem aktuális erre belém kötött hogy miért olyan nagy fáradtság hogy kicsit többet kell utaznom. Mondtam hogy én nem alkudozni jöttem hanem alapból olyan tanárt kerestem aki azon a környéken tanít. Erre elkezdte húzni a száját és mondta hogy bele ne haljak hogy többet kell buszozni így hagyjuk az egészet.
Majd később azt hallom vissza (haverom ott dolgozik, ő ajánlotta a sulit) hogy mekkora bunkó voltam szegény nővel...tisztára ki vagyok akadva.
Így ahogy leírtad, neked van igazad. Te vagy a kliens, a te jogod a szolgáltatás igénybevételéről a döntés. Nekik nem dolguk kommentálni a te választásodat.
Aztán hogy ferdítettél-e a valós történteken és ha igen, akkor mennyire, ezt már nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!