Miért nincs igazság a földön, miért soha nem a jónak van igaza?
Attól még nem sajnáltatom magam...
Talán valaha lesz remény, hogy vége lesz ennek
Csak a mesékben létezik ilyen, hogy a "gonosz" elnyeri méltó büntetését, a jó meg boldogan él, amíg meg nem hal.
Sőt, általában pont a másokkal g*ciskedő emberek járnak végül a legjobban, mert az ilyenek tipikusan olyan emberek, hogy ha valakiből hasznuk származik, ahhoz benyalják magukat, kavarnak, pletykálkodnak, stb..
Ezen az oldalon amúgy rengetek helyen olvastam már ilyen kommenteket, hogy "nem éri meg bosszút állni azon, aki ártott nekünk, mert idővel úgy is megbünteti a karma", de ez hülyeség. Ha valaki kicseszik veled, legalább azzal tiszteld meg magad, hogy a legközelebbi adandó alkalommal, amikor esetleg a segítségedre lenne szüksége az illetőnek, ne tegyél azért, hogy még előrébb jusson a te károdon, mert ő tuti soha nem fogja megbánni, csak max. te.
Ugyanez...
Egyetemen is rengeteg szemét ember van, adok neki anyagot stb. Után letagadja, hogy neki van...
De én a szüleimre gondoltam, meg a többi áskálódó emberre, akik tönkretették az életemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!