Kinek van igaza?
Sziasztok!
Szerintetek kinek van igaza. Mentünk vásárolni erre megbeszéli az egyik munkatársával hogy össze futnak ott ahol vásárolunk. Mondtam neki akkor engem inkább vigyen haza nem akarok találkozni az ismerősével. Oda mentem a kocsihoz hogy beülök erre elkezd kiabálni az ajtóból ,hogy gyere de töbször hat ez már tényleg kellemetlen volt. Utánna oda jött a kocsihoz hogy menjünk haza de közben le csicskazot és le csírázott.Csak néztem döbbenten de folytata. Erre rávertem a rádiójára erre nyakon vágott. Majd ott hagyott az otthonunktól 6 km -re. Így gyalog jöttem haza s azt mondja én vagyok a hibás. Szerintetek is?
Nos a kérdésből nem derült ki, de a mentünk vásárolni az az negyven körüli anyukád, és a elkényeztetett 13-15 éves lánya. Áruld már el nekem. Miért gond, hogy a kolléga is ott lett volna? Jobb esetben a mobilba mélyedtél volna, ami jellemző a mai tinikre.
Anyudnak van igaza, mert egy felesleges hisztit vágtál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!