Mit rontok el? Miért nincs egy barátom sem? 19/L
Oviban volt 2 nagyon jó barátnőm kb 2 évig. Én előbb kerültem iskolában,ők 2 évvel később. Mikor sulisok lettek hiába mentem oda hozzájuk már nem fogadtak szívesen, egyszer-
egyszer még úgy velem voltak aztán ők utána már nem nagyon keresték a társaságom. Ezenkívül általánosban volt még 2-3 barátnőm, de nem voltak az igaziak, én általában tartalék voltam. Persze voltak szép pillanatok, de sokszor ki voltam közösítve emellett is még sokszor 98csúfoltak a súlyom miatt(nagyon kövér voltam, 12 évesen fogytam le,mondhatni mára már a sovány kategóriába tartozom, de rengeteg munka van benne) Felsőben volt 1 nagyon jó barátnőm 5.től 8.ig viszont valahogy nagyon megutáltuk egymást 1 évre. Nem volt nagyobb vita meg semmi egyszerűen valahogy nem bírtuk már elviselni a végére egymást. Bevallom nekem nagyon hiányzik, de már egyáltalán nem beszélünk egymással, teljes más életet élünk. Középiskola nagyon rossz volt. 10-15 emberrel kerültem jobb viszonyba az osztálytársaim közül viszont valahogy mindegyikben sikerült csalódnom, mikor tudott hátba szúrt. Nem értem. Ha tudnám min kéne változtassak megtenném. Nehezen alakítok ki kapcsolatokat de, ha valakit megkedveltem sajnos az összes kis féltet titkaimat elmondtam eddig nekik. Azt vettem észre ma már nincs jó barátság vagy nagyon ritka. Hogy szerezzek barátot? Munkahelyemen nem tudok, egyetlen alkalmazott vagyok. Van barátom, 3 éve vagyunk együtt neki sincs így legjobb barátja. Van 1-2 haverja és ennyi. Még bulizni se tudunk elmenni társasággal, mert egyikünknek sincs olyan társasága akikkel el lehetne menni. Csak mi vagyunk ilyen helyzetben? Vagy esetleg más is? Esetleg valami tanács?
Passz, nekem kb ugyanez a gondom, a külömbség az hogy nekem még barátom sincs.. na most képzelheted milyen "izgalmakban gazdag" életem lehet. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!